Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk Erhverv får detailorganisation som tæt sambo

Arkivfoto: Colourbox
Torsdag den 26 november 2020 kl. 06:17 af: Redaktionen

Kort tid efter fusionen med FDIH rykker endnu en brancheorganisation tættere på Dansk Erhverv. - En strålende nyhed, siger direktør.

Ved årsskiftet flytter brancheorganisationen Dansk Detail ind i den gamle, københavnske Børsen-bygning, hvor også Dansk Erhverv hører hjemme.

Direktøren for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, kalder det en strålende nyhed, at samarbejdet mellem de to parter nu kan blive endnu tættere.

- Vi kender Dansk Detail særdeles godt, og vi har meget til fælles. Vi deler ambitionen om at skabe et slagkraftigt talerør for mode-, livsstils- og boligbranchen, og vi er overbeviste om, at det nære samarbejde vil skabe en positiv synergieffekt, der vil sikre netop dette, siger han.

Hos Dansk Detail, der med 1.500 medlemsvirksomheder i mode-, livsstils- og boligbranchen den største brancheorganisation i specialdetailhandlen, er direktør Jens Birkeholm naturligvis glad for udviklingen.

- Vi ved, at vi og vores medlemmer får meget ud af vores tættere samarbejde med Dansk Erhverv. Det gælder så sandelig også den anden vej rundt. Vi kommer med megen viden, knowhow og ekspertise, som vi glæder os til at bidrage med. Det her er et oplagt eksempel på, at et plus et sagtens kan give mere end to, siger han.

Dansk Detail fortsætter som brancheforening med et sekretariat i Dansk Erhverv under ledelse af Jens Birkeholm. Dansk Detail dækker over organisationerne Dansk Detail, Mens Fashion World og Skobranchen.dk

Tidligere på året fusionerede FDIH med Dansk Erherv.

LÆS OGSÅ: Slut med FDIH: Stor fusion er en realitetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD