Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dagrofa mærker overvældende interesse for borgerbutikker

Foto: PR.
Onsdag den 12 januar 2022 kl. 11:12 af: Redaktionen

Et løfte fra Dagrofa har fået telefonerne til at kime, lyder det fra direktør, som mærker stor interesse for de såkaldte borgerbutikker.

I oktober sidste år valgte koncernchefen i Dagrofa - Tomas Pietrangeli - at afgive et samfundsløfte om at åbne flere butikker uden for de største byer.

Det skal ske gennem en model, hvor de lokale borgere aktivt bidrager til finansieringen af de såkaldte borgerbutikker.

Dagrofa har i de seneste måneder oplevet en stigende interesse for idéen, og ti lokalsamfund har allerede indsamlet et tocifret millionbeløb. Sådan lyder meldingen fra afdelingen for ejendomsudvikling, som koordinerer dialogen med borgergrupper og kommuner.

- Interessen har været overvældende, og det er vi naturligvis meget glade for, siger Brian Videbæk, som er direktør for ejendomsudvikling i Dagrofa.

- Vores model er i bund og grund udtryk for en landsbybevægelse, som bygger på et forpligtende samarbejde mellem borgerne og os, hvor vi i fællesskab sikre grundlaget for en dagligvarebutik med et lokaltilpasset varesortiment i de dele af landet, hvor der er lidt længere mellem husene, siger han.

Derudover er yderligere en række landsbyer ved at starte projekter op, hvilket kan ses i kalenderen hos projektcheferne i Ejendomsudvikling, hvor der i øjeblikket afholdes to borgermøder om ugen.

I løbet af de seneste tre år er der åbnet 29 borgerdrevne dagligvarebutikker med udgangspunkt i kæderne Spar, Min Købmand og Let-Køb. Samlet set står kæderne bag op mod 100 borgerbutikker rundt i hele landet.

LÆS OGSÅ: Samfundsløfte fra Dagrofa kan styrke boligmarkedetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD