Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Dagli'Brugsen opfordres til profilskifte

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 24 oktober 2012 kl. 16:57 af: Simone Hansen

Den nye lukkelov har sat tommelskruer på Dagli'Brugsen, derfor opfordrer direktøren butikkerne til at blive til LokalBrugsen i stedet.

Den nye lukkelov er hele tiden blevet spået til at blive noget af en udfordring for de mindre dagligvarebutikker. Den udfordring forsøger Coop's kædechef for Dagli- og LokalBrugsen nu at imødekomme ved at opfordrer Dagli'Brugsen til at konvertere og hænge et LokalBrugsen-skilt over døren. 

- Vi opfordrer de fleste af vores DagliBrugsen-butikker med et salg på 10 millioner og nedefter og/eller under 250 kvadratmeter til at konvertere til LokalBrugsen, forklarer drifts- og salgsdirektør for DagliBrugsen hos Coop Jesper Andersen til detailfolk.dk

Lokale butikker kan målrette sortimentet

Ideen med profilskiftet er, at LokalBrugsen i højere grad kan målrette deres varer. 

- Tanken er at gøre dem endnu mere lokale. Der er forskel på at ligge i Vendsyssel og København og derfor skal butikkerne skal tage udgangspunkt i beliggenhed og kundekreds og vil have forskelligt sortiment, siger Jesper Andersen.

Desuden har LokalBrugsen modsat DagliBrugsen ikke tilbudsaviser, men deler i stedet flyers ud og kører forskellige tilbud fra butik til butik.  

Fra 20 til over 100 butikker

Ifølge Magasinet Butikslederen findes der i dag 20 LokalBrugser, men ifølge Magasinet forventer Kæden, at cirka 100 Dagli'Brugser vil konvertere til LokalBrugsen. 

Hvorvidt de forskellige ejere af Dagli'Brugsbutikkerne er med på ideen om at sætte et 'LokalBrugsen'-skilt på facaden er dog endnu uvist.  

- En stor del af vores kæder er brugsforeninger, så det er jo den enkelte brugsforening, der skal finde ud af, hvad de vil gøre med deres butikker, forklarer Jesper Andersen. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD