Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop sætter gang i udrulning af ny dagligvarekæde

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 20 september 2023 kl. 10:11 af: Kristian Holgersen

Den første butik har allerede sagt farvel til det gamle navn, og snart følger en række af de små butikker fra Irma-kæden.

Brugsen er et velkendt navn, som danske forbrugere har brugt i årevis, når de har talt om Dagli’Brugsen og SuperBrugsen.

Men fremover bliver det også navnet på Coops mindre dagligvarebutikker, som sammen med Coop og 365discount skal udgøre koncernens tre kæder.

Dagli’Brugsen skifter i den forbindelse navn til Brugsen, og den første butik i rækken, som ligger i Sabro, er netop blevet lavet om til en Brugsen. Dernæst gælder det 11 af de små Irma-butikker i København og Nordsjælland.

Coop beskriver Brugsen som et koncept med størst mulig frihed. Butikkerne skal tilpasses kunderne de enkelte steder og være et samlingssted.

- Vi vil være et alternativ til de store strømlinede discountkæder, og i vores kæde med Danmarks mest lokalt tilpassede butikker, ved vi hvor afgørende det er at have det rette personale i butikken, der kender de lokales ønsker og behov. Derfor er det glædeligt at 10 ud af 11 butikschefer plus personale fortsætter i butikkerne”, siger kædedirektør i Brugsen, Torben B. Andersen.

På sigt er planen, at kæden kommer til at bestå af mere end 300 butikker, hvor alle facadeskilte på Dagli’Brugsen skiftes til Brugsen.

LÆS OGSÅ: Coop ruller endnu en omgang prisfald ud i butikkerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD