Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Coop præsenterer nyt samarbejde: Vi ønsker at være nummer et

Foto: Grafik: detailfolk.dkTirsdag den 17 september 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Et stort kompetencenetværk skal blandt andet hjælpe Coop med at komme tættere på nye leverandører og samarbejdspartnere.

Dagligvarekoncernen Coop præsenterer endnu et træk for at komme tættere på potentielle leverandører og samarbejdspartnere.

Det sker gennem en aftale med organisationen Connect Danmark, som er et kompetencenetværk med omkring 800 medlemmer, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Netværket består af erfarne ledere, eksperter og nøglemedarbejdere fra virksomheder og organisationer. På frivilligt basis hjælper de iværksættere og spirende forretninger med strategisk sparring.

Fremover vil Coop også stille en række af sine egne eksperter til rådighed inden for forretningsudvikling, indkøb og markedsføring.

- Vi ønsker at være nr. 1 i udviklingen af nye fødevarevirksomheder for at skabe fornyelse i vores branche og sikre kunderne nye og bedre dagligvarer, siger Mike Dranov, foreningsdirektør i Coop Amba - foreningen der ejer Coop Danmark og Coop Crowdfunding.

- Med dette samarbejde kommer vi tættere på og kan få forhåbentlig gøre en forskel for de ildsjæle, som brænder for bedre mad, fortsætter han.

God mulighed for fødevareproducenter

Connect Denmark har hjulpet mere 2500 virksomheder på vej med råd og vejledning. Og direktøren er glad for at få Coop med ombord.

- Vi er glade for samarbejdet med Coop Crowdfunding, fordi det skaber en unik mulighed for de mange, nye fødevareproducenter, der spirer frem i disse år, siger direktør Gitte Haaning Høj.

- Nu kan de få rådgivning af landets førende eksperter inden for dagligvarer, de får mulighed for finansiering via Crowdfunding og bedre chance for at komme ind på hylderne i de største kæder, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Coop sender en tak til regeringenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD