Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop i nyt pakkesamarbejde

Foto: detailfolk.dkFredag den 19 april 2013 kl. 08:24 af: Puk Holm Hansen

Coop og Post Danmark indgår nu et nyt samarbejde. 300 pakkeautomater skal installeres i Coop-butikker over hele landet.

Nu bliver det snart muligt for Coops kunder, at hente deres pakker, når de handler ind. I dag har Coop og Post Danmark nemlig indgået et nyt samarbejde om et landsdækkende netværk af pakkeautomater i Coops butikker. For Coop er det en mulighed for at styrke deres butikkers lokale position.

- Det vil gøre det nemmere for vores kunder, at de kan hente pakker samtidig med, at de er ude at købe ind. Vi vil gerne være det lokale samlingspunkt, og derfor er vi glade for at tilbyde denne ekstra service – og for at det er Post Danmarks solide og gennemprøvede distribution, der ligger bag pakkeautomaterne hos os. Det betyder, at det er et kvalitetsprodukt, vi kan tilbyde vores kunder, siger kædedirektør Michael Løve, SuperBrugsen og Coop.

Inden udgangen af oktober vil de planlagte 300 pakkeautomater være installeret i Coops butikker, hvilket vil gøre det muligt for kunderne at hente deres pakker i butikkernes ofte lange åbningstider.

LÆS OGSÅ: Detailkæde og hjerteforening i nyt samarbejde

Post Danmark har i forvejen 170 udendørs pakkeautomater, men det er første gang, at at en detail-kæde og en distributør går sammen om at udlevere pakker fra pakkeautomater i kædens butikker. Pakker til de nye pakkeautomater vil indgå i Post Danmarks øvrige pakkeflow, og det vil for eksempel være muligt at følge pakken via Track & Trace og modtage en SMS eller e-mail, når pakken kan hentes i automaten hos en af Coops butikker i kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma.

LÆS OGSÅ: Giganter i utraditionelt indkøbssamarbejdeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD