Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Centerkæde sender pris til Danmark

Fredag den 8 marts 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Field’s er kåret til årets mest veldrevne shoppingcenter af ejerne i Steen & Strøm, som er Skandinaviens største operatør på området.

Den største operatør af shoppingcentre i Skandinavien - Steen & Strøm - har netop kåret Field’s til det mest veldrevne shoppingcenter i folden.

Field’s vandt prisen i et felt bestående af 18 store shoppingcentre, heriblandt Emporia i Malmø og Bruuns Galleri i Aarhus.

- Det er de store aktører, vi er oppe imod, og vi er utrolig stolte af at blive kåret som årets mest veldrevne shoppingcenter blandt så stærke spillere, siger Thomas Thomsen i en pressemeddelelse. Han er Shopping Center Manager i Field’s.

- Prisen giver os blod på tanden til at skabe flere unikke oplevelser for vores kunder. Vi har oplevet en stærk kundefremgang, og det bekræfter os i, at vi har fat i det rigtige koncept, fortsætter han.

Det var blandt andet en stor stigning i kundebesøg og den bedste totaludlejning, siden Field’s åbnede i 2004, der udløste prisen, skriver Field’s i pressemeddelelsen.

I 2018 åbnede brands som Arket, & Other Stories, H&M Home, Rituals og Profil Optik butikker i Field’s, og samme år blev tøjbutikken Zara udvidet.

Det har medvirket til en markant kundefremgang for shoppingcenteret, der alene fra 2017 til 2018 oplevede en stigning på 170.000 kunder.

LÆS OGSÅ: Storcenter retter ind efter klager - og får lille shitstorm returFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD