Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Centerchef melder om medvind midt i krisen

(Arkivfoto)
Foto: detailfolk.dkOnsdag den 14 december 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Trods den økonomiske krise, som lige nu gør livet svært for store dele af branchen, så går det strygende hos dansk shoppingcenter.

Shoppingcentret Bruuns Galleri i Aarhus er ved god mod, selvom inflation og energikrise har gjort store dele af detailbranchen for grå og krise-agtig.

Centerchef Claus Brændgaard peger på den snarlige åbning af en stor flagskibsbutik fra amerikanske Nike, mens Normal og Kaufmann er ved at udvide butikkerne i centret.

- Vi er bestemt ikke blinde for, hvad der sker omkring os i vores branche, men der sker rigtig mange interessante ting for tiden her i Bruuns Galleri, siger Claus Brændgaard.

- Nye butikker åbner inden for kort tid, og andre af de veletablerede udvider med flere kvadratmeter, det ser jeg som et tegn på, Bruuns Galleri fortsat er en stærk og attraktiv shopping destination, siger han.

Åbningen af en Nike-butik bliver især fremhævet.

- Vi er utrolig glade for at et stort internationalt brand som Nike har valgt at åbne en Nike Store i Bruuns Galleri, siger Claus Brændgaard.

Bruuns Galleri åbnede i 2003, og siden da har centeret haft ca. 11 millioner besøgende om året, og trods de udefrakommende udfordringer, så forventer Claus Brændgaard, at man også i 2023 vil kunne opretholde besøgstallet på 11 millioner gæster.

LÆS OGSÅ: Butikker på stribe forlader shoppingcenter

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD