Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Byggekæde får ny finansdirektør

Foto: STARKTorsdag den 8 marts 2018 kl. 10:09 af: Lise Møller Schilder

Byggekæden Stark har travlt med at skifte ud i ledelsen, hvor der nu ansættes en ny finansdirektør.

Sisse Fjeldsted Rasmussen bliver ny finansdirektør i byggekæden Stark og forlader derfor posten som finansdirektør i Scandinavian Tobacco Group efter ni år på posten. Det oplyser Scandinavian Tobacco Group i en fondsbørsmeddelelse.

- Jeg vil gerne takke Sisse for hendes lederskab og betydelige bidrag til virksomheden siden 2008. Som finansdirektør har hun været en værdifuld del af Scandinavian Tobacco Groups daglige ledelse, og jeg ønsker hende held og lykke i hendes fremtidige karriere, siger administrerende direktør i Scandinavian Tobacco Group, Niels Frederiksen, i meddelelsen.

Sisse Fjelsted Rasmussen bliver i sin nuværende rolle indtil udgangen af maj, men står til rådighed for selskabet indtil udgangen af august 2018.

Unikke lederegenskaber

Stark blev solgt til den amerikanske kapitalfond Lone Star Funds, som dog først formelt overtager virksomheden senere på året. Forleden meldte Stark, at de har ansat en ny juridisk chef i form af Jacob Rønne. Og nu er turen så kommet til finansdirektøren.

- Sisse Fjelsted Rasmussens karriere taler dens eget tydelige sprog med stor finansiel erfaring og unikke lederegenskaber. Hun er kendt for at skabe resultater gennem mennesker, og Sisse kommer uden tvivl til at levere et væsentligt bidrag til Stark Group, siger administrerende direktør i Stark Group, Søren P. Olesen, til Ritzau Finans.

LÆS OGSÅ: Stark opruster med ny profil på ledelsesgangenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD