Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Butikschefer kan tjene en million ekstra i Coops nye lavpriskæde

Partneraftale i Coop 365

- Partnermodellen gælder for begge nøglemedarbejdere i butikken, så souschefen bliver juniorpartner og belønnet, når det går godt i butikken.

- Alle butikschefer og souschefer i de 15 første butikker i kæden har tilsluttet sig aftalen med juridisk bindende underskrifter.

- Modellen bakkes op med en ny lederuddannelse, der understøtter butikschefernes nye rolle. Coop giver altså både værktøjerne og motivationen for at gøre det godt.

Kilde: Coop

Onsdag den 27 januar 2021 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

Topchefen i Coop om nye muligheder til butikschefer: - Det giver ikke mening, at man skal være advokat eller revisor for at blive partner.

Da Kræn Østergård Nielsen trådte til som adm. direktør for dagligvarekoncernen Coop, havde han den klare opfattelse, at topstyringen var gået for vidt. I stedet skulle de enkelte butikker mere på banen.

En lille håndfuld måneder efter sin tiltrædelse kan topchefen så præsentere en partneraftale for butikscheferne og souscheferne i den nye lavpriskæde Coop 365, som bakker op om strategien.

Modellen bliver kaldt direkte banebrydende af dagligvarekoncernen selv. Den skal skabe mere frihed og større ejerskabsfølelse hos lederne, som til gengæld kan få del i den økonomiske fremgang. En butikschef kan komme til at tjene op mod en million ekstra kroner oven i sin almindelige løn.

- Det giver ikke mening, at man skal være uddannet advokat eller revisor for at blive partner, siger Kræn Østergård Nielsen

- Det bør man også kunne med en butiksuddannelse, hvis man er dygtig nok. Derfor indfører vi nu partnerskaber i Coop 365, slår han fast.

Åbner flere lavprisbutikker

I efteråret åbnede de første 15 butikker i lavpriskæden Coop 365, og testen af det nye koncept er gået så godt, at dagligvarekoncernen nu har yderligere 20 butikker på vej over de kommende to måneder.

- Kunderne har taget rigtigt godt imod konceptet, siger Thomas Nielsen, der er kædedirektør i Coop 365.

Han er overbevist om, at aftalen om partnerskaber kan blive afgørende for Coop 365-kæden.

- Kunderne har taget rigtigt godt imod konceptet. Men forudsætningen for, at det alle steder kan blive en god oplevelse er, at vi har de bedste butiksledere og købmænd i hver enkelt butik, siger han og fortsætter:

- Med denne partnermodel har vi et tilbud, som ikke tidligere er set i - branchen. Det handler om ejerskab, købmandskab og frihed til selv at be­stemme - uden at risikere sin egen privatøkonomi, siger Thomas Nielsen.

LÆS OGSÅ: Coop tager hul på 2021 med en milliardhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD