Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Branchedirektør stopper efter næsten tyve år

Mandag den 2 august 2021 kl. 10:15 af: Kristian Holgersen

- Jeg skal prøve noget mere i mit liv, siger direktøren for Dansk Detail, som forlader sin stilling. Jagten på en afløser er gået ind.

Jens Birkeholm lukker nu et langt kapitel i sit arbejdsliv.

Efter 19 år som direktør for Dansk Detail, Sko-branchen.dk og Men’s Fashion World er det nemlig blevet tid til at komme videre i teksten. Sådan lyder beskeden fra Jens Birkeholm, som har timet sin fratrædelse med starten på en ny strategiperiode i Dansk Detail.

- Gennem alle årene og i særdeleshed under corona-krisen har mine kolleger og jeg været tæt på, har rådgivet og har hjulpet mange virksomheder og mennesker. Det har været et stort privilegie at have den mulighed og samtidig repræsentere branchens synspunkter, virkelighed og oplevelser ud ad til, siger Jens Birkeholm.

- Også hen over årene har vi sammen leveret en solid indsats for medlemsvirksomhederne. Jeg har nydt udfordringerne. Det må ingen være i tvivl om. Men hvis jeg skal prøve noget mere i mit liv, så skal det være nu. Tidspunktet er det rigtige. Og jeg har selv truffet beslutningen. Det er ikke en nem beslutning; men det er den rigtige beslutning, siger han.

Arbejder på strategien

Jagten på en afløser er allerede begyndt, lyder det fra bestyrelsesformand Jørgen Krebs, som lige nu arbejder på den nye strategi for Dansk Detail.

- Vores organisationer har gennemgået store forandringer under Jens Birkeholms ledelse, og det skal vi fortsætte med fremover, siger Jørgen Krebs.

- Nu går vi i gang med at lægge strategien for de kommende år og med at overveje, hvordan vi bygger videre på det gode samarbejde med Dansk Erhverv til glæde for medlemsvirksomhederne, siger bestyrelsesformanden.

Dansk Detail er med omkring 2.000 medlemsvirksomheder i mode-, livsstils- og boligbranchen den største brancheorganisation i specialdetailhandlen. Siden årsskiftet har Dansk Detail været en del af Dansk Erhverv.

LÆS OGSÅ: Den nye salgsdirektør i Aldi Danmark vil bidrage til hård kampFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD