Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Åbner butik i Aarhus efter mange års salg fra værkstedet

Onsdag den 8 september 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Møbelsnedkere åbner deres første butik. Den ligger i Aarhus og får blandt andet borde af planker fra Fregatten Jylland på hylderne.

Snedkervirksomheden Woodstyle åbner nu et showroom på Aarhus havn efter at have solgt varer direkte fra værkstedet i Hedensted gennem mere end 10 år.

Woodstyle har fundet en niche inden for plankeborde lavet af genbrugstræ, som bliver hentet fra eksempelvis sydeuropæiske kirker og herregårde. I det nye showroom i Aarhus kommer der til at være borde med planker fra intet mindre end Fregatten Jylland.

– Det er virkelig stort for os, at vi kan slå dørene op i Aarhus, siger Casper Jacobsen Han er grundlægger og ejer af Woodstyle.

- Jeg ser os stadig som en lille snedkervirksomhed, så det her ryk mod et flot showroom i hjertet af Aarhus med god adgang til, at østjyderne kan komme ind og blive inspireret, og samtidig har plads til at bakke en trailer op og komme hjem med varerne, er en perfekt måde for os at vise, hvad vi kan, siger han.

Gik af mode - men kom videre

Da Casper Jacobsen startede Woodstyle i 2013 havde den enorme fordel, at plankeborde var oppe i tiden. Det gav virksomheden en flyvende start.

Men moden skifter. Og nogle år efter måtte Casper Jacobsen finde på en ny måde at gøre sine borde interessante på, hvis forretningseventyret skulle fortsætte. Han fandt på at genanvende planker fra gamle huse, og det koncept kører stadig

- Samtidig med at vi skulle genopfinde os selv, slog bæredygtighedsbølgen ind over møbelindustrien, og vi red med, siger Casper Jacobsen og fortsætter:

- Men det tager 150 år fra et egetræ er plantet, til det er fældningsklar til møbelproduktion, så der er ikke noget quickfix i træproduktion, hvis man gerne vil arbejde med det gode træ. Derfor var ideen om at anvende træ fra restaurerede herregårde og kirker i Europa, der måske bare var endt på forbrændingen, helt oplagt.

LÆS OGSÅ: Coop har en ny kæde i støbeskeen: Første butik åbner torsdagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD