Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Bestsellers indtjening tager et lille dyk

Foto: PressefotoFredag den 29 november 2019 kl. 11:48 af: Kristian Holgersen

Omsætningen stiger og troen på fremtiden er intakt hos Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, som må notere sig en lille tilbagegang i indtjeningen.

Modegiganten Bestseller har gjort status for regnskabsåret 2018/19, hvor toplinjen endte med at gå syv procent frem til 26,2 milliarder kroner.

Helt så godt ser det ikke ud på bundlinjen, som går tre procent tilbage. Men der er trods alt stadig tale om et solidt plus på 2,8 milliarder kroner før skat.

Ifølge ejeren, Anders Holch Povlsen, viser nøgletallene, at der stadig venter en del arbejde forude. Men han er grundlæggende positiv.

- Vi har en stærk tro på fremtiden, og det er vigtigt, at vi bliver ved med at være innovative. Både i forhold til vores produkter, vores butikker og i det hele taget den måde, vi kører vores forretning, siger han i en pressemeddelelse.

Stærke partnerskaber

Ifølge årsrapporten har Bestseller bedst fat på det danske marked og resten af Europa, hvor salget er gået frem, mens koncernen har tabt omsætning i resten af verden, som bliver samlet under samme kategori.

Bestseller har selv omkring 2.750 fysiske butikker på verdensplan - men ifølge Anders Holch Povlsen har engrosdelen af Bestseller haft den største fremgang i år.

- Vores tilgang med at skabe tætte partnerskaber med vores grossistkunder har betalt sig i et marked, der er påvirket af ændringer og nye realiteter, siger Anders Holch Povlsen.

LÆS OGSÅ: Bestseller-mærke presser udlejere - og åbner masser af butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD