Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Kædedirektør: Disse kunder får belønning på første dag uden mundbind

Foto: detailfolk.dkMandag den 14 juni 2021 kl. 09:41 af: Kristian Holgersen

Kunder med overskud til at smile kan spare penge. Sådan fejrer dagligvarekæde første dag uden mundbind.

Efter en lang pandemi kan det være svært at holde sammen på det gode humør. At det lige nu er mandag, hjælper nok heller ikke det store.

Men i Superbrugsen vanker der nu kontant belønning til alle de kunder, som sender et smil efter medarbejderne: En rabatkupon på 10 procent ved næste køb er lønnen for at udvise lidt godt humør.

Det lidt usædvanlige tiltag gælder kun i dag - mandag d.14 juni - og er Superbrugsens måde at sige farvel til de obligatoriske mundbind på.

I sidste uge besluttede et bredt politiske flertal at droppe en række restriktioner - heriblandt kravet om værnemidler for både kunder og medarbejdere i detailhandlen, som har været gældende siden 29. oktober.

- Det er en glædens dag for både os og vores kunder. Vi glæder os over, at vi igen kan se kunderne smile – og over at vi ikke selv længere behøver bære mundbind eller visir. Så vi vil helt naturligt smile mere i denne uge, siger Superbrugsens kædedirektør, Jesper Gottschalck Jensen, i en pressemeddelelse.

- Det er selvfølgelig for at fejre, at vi alle slipper for mundbind. Men det er også for at takke kunderne for en flot opbakning til de regler, vi alle har været underlagt, under hele corona-perioden, fortsætter han.

Nyheden om lempelserne er blevet taget godt imod. HK Handel er lettede på deres medlemmers vegne, har formand Per Tønnesen tidligere givet udtryk for til Detailfolk.dk, og i den øvrige dagspresse har der været flere historier med positive tilkendegivelser.

En tidligere direktør for Statens Serum Institut ser dog med bekymret mine på udviklingen. Han har i Berlingske advaret om, at personalet i butikkerne kan blive ekstra udsat alene ved at passer deres arbejde. 

LÆS OGSÅ: Mens branchen jubler er tidligere SSI-direktør bekymret for de butiksansatteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD