Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Stort byggemarked tester ny teknologi til varehuse

Onsdag den 9 august 2017 kl. 11:08 af: Lise Møller Schilder

For at imødegå konkurrencen, skifter dette byggemarked ofte pris på sine produkter. Ny teknologi gør nu dette meget nemmere.

Bauhaus tester lige nu en ny teknologi, hvor almindelige prisskilte udskiftes med elektroniske prisskilte. Det skriver byggemarkedet i en pressemeddelelse.

Satsningen på den nye teknologi skyldes, at Bauhaus ofte skifter priser på sine produkter. Det sker flere gange om ugen og nogen gange flere gange om dagen, oplyser Bauhaus. 

Pilotprojektet er igangsat i samarbejde med Delfi Technologies.

- I dag skifter BAUHAUS jævnlig priser på et udvalg af varer hver eneste dag, primært grundet konkurrence-forhold. Dette foregår ved at udskrive etiketter med varenummer og pris og derpå opsætte dem i varehuset. Det betyder, at hvis der ændres i en given pris i løbet af dagen, skal den først opdateres elektronisk ,og derefter skal der udskrives en ny etiket, og til sidst skal en medarbejder udskifte etiketten manuelt ude i varehuset, skriver Bauhaus som forklaring på, hvorfor det kan give mening at investere i elektroniske prisskilte.


Bauhaus oplyser, at den nye teknologi også har den sidegevinst, at man kan styre, at priserne i de fysiske butikker matcher priserne online.

Bauhaus varehuse har mellem 60.000 og 120.000 varenumre. Så systemet vil gøre hverdagen nemmere for de ansatte, oplyser Bauhaus. Projektet evalueres ved udgangen af året.

LÆS OGSÅ: Stor byggemarkedskæde skifter topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD