Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Bahne får ny topchef

Tirsdag den 17 januar 2017 kl. 09:25 - Kilde: Branchebladet Tøj

Designkoncernen med butikker over hele Danmark har fundet en erfaren detailprofil til posten som ny administrerende direktør.

Detailvirksomheden Bahne har fået ny administrerende direktør. Virksomhedens nye mand på posten er den tidligere salgsdirektør Benjamin Røpke, som skal dele ansvaret for detailkæden med Helle Bahne. Det skriver branchebladet Tøj.

Inden Benjamin Røpke kom til Bahne tilbage i 2006, har han været ansat flere forskellige steder i detailbranchen. Fra 1998 og to år frem var han salgsleder i Illum, inden han gik over til Magasin du Nord, hvor han bestred posten som indkøber indtil 2003. Lige inden skiftet til Bahne var Benjamin Røpke salgschef hos Sixty Scandinavia i tre år. Det fremgår af oplysninger fra Linkedin.

Den første Bahne-butik blev åbnet for mere end 50 år siden af stifterne Ellen og Jørgen Bahne Sørensen. Efterfølgende er forretningen vokset og tæller i øjeblikket 19 livsstilsbutikker med produkter inden for bolig, design, mode- og børnetøj.

I 2013 besluttede Bahne også at starte et samarbejde med designvirksomheden Hay og blive såkaldt master franchisetager, som Detailfolk tidligere har berettet om. Nu driver Bahne fem Hay-butikker med stilrent design til indretning.

LÆS OGSÅ: Bahne genfødt efter tur i det ’blodrøde ocean’

Læs hele artiklen på Branchebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD