Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Arnold Busck vil sælge helt ny produktkategori

Tirsdag den 1 november 2016 kl. 09:09 af: Lise Møller Schilder

Nu introducerer boghandlen Arnold Busck en ny kategori af varer i sine butikker, der er særligt henvendt til børnefamilier.

De almindelige boghandlere har de seneste år været hårdt pressede af bogsalg i supermarkeder og på nettet. Arnold Busck er en af de få boghandlerkæder, der har været i stand til at modstå presset. Og nu forsøger kæden sig med et nyt tiltag, som måske kan lokke flere børnefamilier ind i butikken.

Arnold Busck vil nemlig fra den 4. november begynde at sælge de såkaldte Tumlemøbler af producenten Bobles. Møblerne, der er lavet af et særligt materiale, er med til at styrke mindre børns indlæringsevner og motorik.   

- Arnold Buscks strategi om at tage ansvar for indlæring, sundhed, viden og leg passer rigtig godt til Bobles’ produkter. Jo tidligere børns indlæringsevne styrkes, jo større er deres basisviden senere hen i livet. Vi har hos Arnold Busck stor erfaring med udvælgelse, rådgivning og salg af meningsfyldte produkter til børn, og Bobles’ Tumlemøbler supplerer meget fint de produkter, vi i øvrigt sælger, fortæller adm. direktør Helle Busck Fensvig i en pressemeddelelse.

Nyt eventkoncept i boghandlere

Arnold Busck oplyser, at man efter nytår vil introducere et nyt koncept i forretningerne, som netop inddrager Tumlemøblerne. Konceptet går under navnet tumletid.

- Tumletid er et eventkoncept, hvor børn og forældre leger sig til en bedre forståelse af, hvordan de kan stimulere og udfordre børnenes motorik. En fagkyndig træner fra Bobles – en såkaldt ”Elefantfører” – afvikler Tumletid og fortæller også om, hvordan og hvorfor Bobles blev startet – og der er masser af dialog og spørgsmål/svar, skriver Arnold Busck.

LÆS OGSÅ: Arnold Busck sælger forlag til gigantFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD