Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Amerikansk koncept indtager Bilka

Bikinimodeller som blandt andet danske Nina Agdal (billedet), samt Paris Hilton, Kim Kardashian og Kate Upton , skal ifølge Carl's Jr., lokke sultne unge danske mænd til at indtage burgerne med Happy Star-logoet.
Foto: Carls Jr.Torsdag den 10 oktober 2013 kl. 05:50 af: Dennis Clausager

Berømte bikinimodeller skal lokke sultne danske unge mænd til en global fastfood kæde, der i dag åbner sin første danske og nordeuropæiske restaurant.  I Næstved af alle steder.

Det er nok ikke hver dag, at handelsbyen Næstved klipper snorene over til en Danmarkspremiere - endsige en nordeuropæisk en af slagsen. Men det er tilfældet i dag, hvor den store amerikanske fastfoodkæde Carl. Jr. åbner sin først restaurant i Danmark.

I et nyt samarbejde mellem Dansk Supermarked og CKE Restaurants Holdings Inc åbner Bilka Næstved dørene for konceptet, der siden starten med en enkelt lille pølsevogn i Los Angeles  i 1941 har vokset sig til en global succes.

LÆS OGSÅ: Populær kaffekæde rykker ind i stormagasin

Fra pølsevogn til over 3300 restauranter

Historien er den klassiske iværksætterdrøm, hvor en opsparing på 15 dollars samt et lån på 311 dollars via pant i bilen satte stifteren Carl N. Karcher og hans kone, Margaret, i gang med deres første pølsevogn. I 1945 havde de fire amerikanske pølsevogne og åbnede derefter en Carl’s Drive-In Barbeque.

I 1956 lancerede de den første Carl’s Jr. restaurant, der fik navnet, fordi det var en mindre udgave af deres barbecue restauranter. Siden er det blevet til mere end 1400 restauranter verden over, og derudover driver det fortsat privatejede firma også 1944 restauranter i søsterkæden Hardee's. Til sammen er de med mere end 3300 restauranter, den femte største kæde af Quick Service-restauranter i USA .

Carl’s Jr. har et bredt menukort, men er bedst kendt for deres saftige, flammegrillede burgere af høj kvalitet, og Executive Vice President International fra CKE Restaurants Holdings Inc, Ned Lyerly, ser et kæmpepotentiale for Carl’s Jr. i Danmark.

- Danskerne sætter pris på ægte, autentiske kvalitetsprodukter fra USA, og med Dansk Supermarked har vi sikret os en virkelig god partner som indgang til det danske marked, siger Ned Lyerly.

Bikini-babes skal friste sultne unge mænd

Burgerbrandet har en meget klart definereret målgruppe, der under sloganet ”Eat like you mean it” lokkes til fadet af reklamerne med berømte bikini-babes som Paris Hilton, Kim Kardashian, Kate Upton og danske Nina Agdal, der spiser Carl's Jr. burgere med stor nydelse.

- Jeg er sikker på, at vores kunder vil elske Carl’s Jr. lige så meget som vi gør, siger, siger produktchef Jeppe Henriksen fra Dansk Supermarked, som selv har været i USA for at opleve Carl’s Jr. og teste menuen.

I forbrugerundersøgelser foretaget i år af analysebureauet Sandelman & Associates slår Carl’s Jr. sine konkurrenter på både smag, kvalitet og service, og det kan Jeppe Henriksen godt forstå.

- Carl’s Jr. adskiller sig fra andre burgerkæder ved, at maden er frisklavet og serveres ved bordene. Deres service og kvalitet er helt uden sammenligning, men i sidste ende er helt sikkert de store, saftige flammegrillede burgere, der har gjort Carl’s Jr. til burgerentusiasters favoritdestination, siger Jeppe Henriksen.

En anden kundefavorit er de frisklavede ”Hand-breaded Chicken Tenders”, som fremstilles af store stykker kyllingefilet i restauranten.

Flere på vej

I den kommende, nye restaurant i Bilka i Næstved har ledende medarbejdere været i Californien i ni uger for at mestre menukortet og lære konceptet at kende. Restauranten i Næstved er indrettet i ægte californisk surferstil, og væggene er dekoreret med amerikanske ikoner, og den næste Carl's Jr. restaurant er planlagt til at åbne i Bilka Vejle senere på året.

LÆS OGSÅ: Detailgigant sætter blus på kaffesamarbejdeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD