Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

HR Development & Engagement Intern, forår 2022

LIDL, Aarhus

Brænder du for HR, og har du lyst til at få erfaring med, hvordan vi arbejder med eksempelvis medarbejderudvikling og tilfredshedsundersøgelser i en stor international virksomhed? Er du nysgerrig og har du mod på at udvikle og forberede vores nuværende processer? Trives du i et miljø hvor tingene går stærkt og hvor vi løber stærkt? Hvis du vil løbe med, så læs videre.

Som praktikant i HR Development & Engagement vil du arbejde på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet. Du bliver fra starten inkluderet og tildelt egne ansvarsområder og projekter, og du vil under praktikperioden få indblik i vores egne, interne uddannelsesforløb og samtidig være med til at udvikle og udvide vores kursusudbud. Desuden vil du også være med til at optimere og udvikle vores personalegoder og arbejde med interne projekter såsom udviklingsdage og meget mere. Du vil gennem dit praktikforløb skulle deltage i nogle af vores kurser – sammen med de øvrige praktikanter og medarbejdere i virksomheden.

Du trives med både små rutineopgaver samt nye og større opgaver og du er ikke bleg for at byde ind med din viden. Som praktikant i Lidl vil du få frihed under ansvar og rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og få værdifuld erfaring at skrive på dit CV.

Læs mere
Souschef - Sønderborg

LIDL, Sønderborg

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Juleassistance 37 timer til Tøjeksperten Randers Storcenter

Tøjeksperten, Randers

Vi søger en juleassistance, 37 timer til Tøjeksperten Randers Storcenter.  Stillingen er midlertidig i perioden frem til og med 31. december 2021, men med mulighed for forlængelse. 
"I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse”. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem vores passion for mode.

Nyder du at tale med mennesker, og elsker mødet med kunden er det præcis DIG vi leder efter. Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik, og det vil være et plus hvis du samtidig har passion og erfaring med Visuel Merchandising, og sociale medier.

Læs mere
Direktionssekretær til Lidl Danmark

LIDL, Aarhus & Kolding

Trives du i en dynamisk hverdag, hvor struktur og planlægning er forudsætningerne for succes? Og er du flydende i tysk? Så er stillingen som direktionssekretær måske noget for dig! Til direktionen i Lidl Danmark søger vi en energisk og serviceminded direktionssekretær som får en aktiv rolle ift. at understøtte økonomidirektøren og ejendomsdirektøren inden for deres fagområder.

Du vil med en struktureret tilgang løse administrative opgaver i direktionssekretariatet, som udover dig, består af to andre direktionssekretærer, som du vil arbejde tæt sammen med.  Direktionssekretariatet sikrer, at den enkelte direktørs kalender er afstemt, og at direktøren får den bedst mulige service i forbindelse med bl.a. bookinger og mødeplanlægning. Med dit skarpe overblik og din servicemindede natur, griber du altid gerne en bold mere – uanset boldens størrelse. Opgaverne kan spænde bredt fra:

 • udarbejdelser af præsentationer på tysk/dansk
 • kalenderstyring
 • opfølgning på diverse tiltag og tværfaglige projekter

Dagligdagen i direktionssekretariatet er altid varierende, og vi trives, når der er fart på. Med dine to kollegaer i sekretariatet har du altid nogen til at hjælpe dig med de udfordrende opgaver. Du lærer hele ledelsen i Lidl Danmark at kende, og du har daglig tæt kontakt med ejendoms- og økonomidirektøren.
Hverdagen krydres med humor, når der er tid til en lille vittighed eller en personlig snak over skrivebordet.

Læs mere
Customer Care Consultant - Sprog: Hollandsk og tysk

Bolia.com, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. Vores Customer Care afdeling er under udvikling, og vi er ved at lave et endnu stærkere setup, hvor vi endnu højere grad kan vejlede vores kunde og giver dem en superbrand oplevelse. For at styrke vores serviceniveau og performance søger vi derfor endnu flere udadvendte kollegaer. Vi søger to nye kollegaer der enten taler tysk eller hollandsk kombineret med dansk til at rådgive henholdvis vores tyske eller hollandske markeder. Det er vigtigt at du taler og skriver et af sprogene på et meget højt niveau - helst som modersmål. Vores mål i Bolia er at være et superbrand, som giver vores kunder verdens bedste service.

 

Vi er født i Danmark med naturen og den skandinaviske designarv som vores største inspiration. Og når vi skaber designkollektioner, er det med kreativitet, innovation og bæredygtighed for øje. Vi arbejder alle som ét stort team, udfordrer det sædvanlige, søger det ekstraordinære, og vi gør altid vores bedste og hjælper hinanden. Én virksomhed med ét mål: tilfredse kunder over hele verden.

Vi er en global virksomhed, men vi er ikke nogen traditionel møbelvirksomhed. Vi skaber designs, og vi skaber særligt oplevelser, der ikke kun begrænser sig til design. Derfor har vi vores helt egen lyd, økologiske kaffe og duft. Alt sammen for at tilbyde vores kunder og dig noget udover det sædvanlige og forventelige.

 

Læs mere
Tøjeksperten Søborg søger frisk assistance 8-10 timer

Tøjeksperten, Søborg

Tøjeksperten Søborg søger en udadvendt, modeinteresseret og fleksibel assistance, der kan give en ekstra hånd med når vi har travlt i butikken.  I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem vores passion for mode.

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse. Du vil skulle arbejde 1-2 gange om ugen, og lørdage, når der er brug for det. ca. 8-10 timer. Vagter i dagtimerne kan forekomme. Her vil dine vagter være fyldt med salg og mode, i Danmarks bedst drevet herretøjskæde hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Du brænder for salg og mode. Du er åben og udadvendt, og parat til at tage udfordringer i stiv arm. Vi forventer, at du har et naturligt ønske om at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang. Erfaring fra et tidligere job i butik vil være et plus, eller anden form for branche hvor kundeservice og salg har været i fokus. Din dagligdag:

 • En spændende hverdag hvor dit fokus i samarbejde med resten af teamet vil være:
 • At sikre det bedste salg, samtidig med kundeservicen er i top for vores kunder
 • At sikre butikken er salgsklar.
 • Varemodtagelse.
 • Merchandising, trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer, der er for kæden.
 • Hvervning af kundeklubmedlemmer

Læs mere
Sales Consultant til Københavnsområdet @ Bolia.com

Bolia.com, Storkøbenhavn

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor du aldrig vil kede dig? Og drømmer du om at blive en del af noget større? F.eks. i en kreativ og innovativ designvirksomhed med høje, bæredygtige ambitioner? Så er muligheden her. Vi søger en udadvendt og serviceminded Sales Consultant til vores flotte designbutik i Lyngby.

Som Sales Consultant bliver du del af et team, der brænder for bæredygtige designmøbler og for at skabe unikke kundeoplevelser. Den ugentlige arbejdstid er ca. 7-10 timer med mulighed for mere i perioder. I stillingen lægges der vægt på salg og service, og kommer du med baggrund fra servicefaget, er det en stor fordel. Hvis du oveni dette har en passion for skandinavisk design, lyst til at dele din kreativitet, blive hørt og skabe forandringer – så er det dig, vi leder efter. Dine opgaver:

 • Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
 • Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
 • Afdække ønsker og behov hos kunden i vores nyudviklede atelier, som har de helt unikke kreative værktøjer - så du sammen med kunden let finder de rigtige løsninger
 • Højt fokus på salg, salg overfor budget og personlige mål

Læs mere
BUTIKSCHEF SØGES TIL WAGNER ÅRHUS STORCENTER NORD

Wagner, Aarhus N

I vores butikker ønsker vi, at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse”. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem dit engagement og ejerskab af butikken. Som butikschef stræber du altid efter at skabe gode resultater ved at vide hvordan omsætning konverteres til profit, ved at være en god købmand, god leder og god kollega. Igennem involvering af dit team, søger du altid efter nye måder hvorpå du kan optimere omsætningen i butikken, den daglige drift, personalets præstationer og udvikling.

Vil du være den markante leder i butikken og samtidig gå forrest i det daglige salg, er det præcist DIG vi søger. Dit primære ansvarsområde er at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du har fokus på den effektive drift og har en udpræget vindermentalitet.

 • Du sikrer at din butik er service og salgsklar.
 • Du tilrettelægger butikkens daglige opgaver ud fra faste koncepter.
 • Du går forrest som et godt eksempel ved at være synlig på ”gulvet” ved kundebetjening og andre opgaver.
 •  Du bygger og bruger et bredt netværk til at sikre Wagners målsætninger.

En vigtig del af din dagligdag er at sikre dine kunder en ekstraordinær oplevelse og at motivere, coache og udvikle dine medarbejdere, så de yder deres bedste.

Læs mere
Magasin søger en Flagship Store Operations Manager

Magasin, København

Er du kendt som en stærk leder, har du flere års erfaring fra detailbranchen, og skal du være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Magasin på Kgs Nytorv?

Magasin søger en Operations Manager til at varetage vores Operations teams herunder varemodtagelse, store controlling samt vores Operations Sales Support. Du vil få en central og synlig rolle i forretningerne og vil indgå i ledelsesgruppen. Du vil bidrage med at skabe resultater i hele forretningens åbningstid.

Som leder for vores Operations teams er det dit ansvar at servicere vores salgsafdelinger, således at vi sammen skaber fantastiske resultater. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores processer, så de understøtter Magasins udvikling og de forventninger omverdenen stiller til os, og vi glæder os til at få en ny kollega med i teamet.

 

Læs mere
Magasin søger Flagship Store Sales Manager

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Magasin søger en kvalitetsbevist person med en høj faglighed, og som elsker at arbejde med fødevarer og iscenesætte disse.

  - Hej, jeg hedder Michael, og jeg har ansvaret for vores Flagship Store Sales Manager, Magasin på Kongens Nytorv. Lige nu leder jeg efter en med stærk ledelseserfaring til vores Mad & Vin og restauranter på Kongens Nytorv.

Som Flagship Store Sales Manager for restauranterne samt Mad & Vin på Kongens Nytorv ser vi en synlig leder, som har fokus på detaljerne, og der motiverer sine medarbejdere til at yde en ekstra ordinær god service. Vi søger en kvalitetsbevist person med en høj faglighed, og som elsker at arbejde med fødevarer og iscenesætte disse.

Jeg forventer af dig:
 - Som Sales Manager i vores Flagship Store bliver du en del af et ambitiøst modehus og oplevelsesunivers, hvor du får ansvaret for dit eget område med afgørende indflydelse på drift og resultater. Der vil være mulighed for tæt sparring med mig, resten af ledergruppen samt forretningsledelsen. Derudover vil du løbende være i dialog med både Indkøb, VM, Marketing og HR. Du vil bidrage med at skabe resultater i hele forretningens åbningstid.

Læs mere

  side 1 af 5

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD