Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

SALGSASSISTENT, ONLY STORES, ESBJERG KONGENSGADE

ONLY, Esbjerg

Til vores ONLY-butik i Esbjerg Kongensgade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, BLÅVAND

ONLY, Blåvand

Til vores ONLY-butik i Blåvand søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal. 

Læs mere
Customer Supply Coordinator (Logistic Coordinator)

Bolia.com, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i høj vækst. Vi er i konstant udvikling og for at sikre vores fremtidige succes søger vi en struktureret og udadvendt Customer Supply Coordinator (Logistic Coordinator) der også har flair for analytiske opgaver. Du er en vigtig del af i at sikre at Bolias ekspansionsplan kan gennemføres og at kunderne får den bedste oplevelse ved hjemmeleverancerne. Dette sikres ved hjælp af din strukturet tilgang til opgaverne og koordinerende rolle i at få den daglige drift til at gå op i en højere enhed.

Vil du være med til at præge udviklingen i en ekspansiv og succesfuld international kæde, med fantastiske produkter og sunde virksomhedsværdier, så er muligheden her. Du vil indgå i et ungt og dynamisk team i Bolia, hvor dine ansvarsområder bliver mangeartede.

Stillingen er placeret på vores internationale hovedkontor i Aarhus.  Både vi og vores omverden er hele tiden i forandringer, og derfor er vi nødt til at tilpasse os ved at udforske nye måder at arbejde på og finde nye potentialer og nye muligheder. Vi kalder det stolt ’Always in Beta’.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, RIBE 25-30 TIMER

ONLY, Ribe

Til vores ONLY-butik i Ribe søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 25 -30 timer.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Souschef Fuldtid til Lidl Helsingør

LIDL, Helsingør

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
* Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
* Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
* Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
* Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
* Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
App Manager - Marketing - Kongens Nytorv

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Hej, jeg er leder for vores CRM & Loyalty team, og jeg søger endnu en kollega til vores voksende team. Vi har dagligt stor indflydelse på kommunikationen til vores loyale Goodie medlemmer, og du vil her spille en afgørende rolle med ansvaret for at projektlede udviklingen af vores kundeapp, Magasin Goodie.

Vores team arbejder hver dag dedikeret på at udvikle og eksekvere vores loyalitetskoncept. Her er de digitale platforme vigtigere end aldrig før, når vi skal nå ud til vores mange loyale medlemmer. Vi har stor indflydelse på kommunikationen direkte til vores kunder via bl.a. vores kunde app og i nyhedsbrevene, stærkt opbakket af vores marketing og e-commerce teams. Vi har høje ambitioner for fremtiden og står over for en spændende digital rejse. Som App Manager i CRM & Loyalty teamet vil du få en unik mulighed for at sætte den fremtidige strategiske retning for Goodie appen

Vi har for nyligt lanceret et nyt fordelsunivers, der skal sikre den langsigtede fornyelse og relevans af Magasin Goodie. Vi søger en kollega, der ikke er bange for at gå forrest, når vi ønsker at styrke og videreudvikle på eksisterende app. Du får ansvaret for den daglige planlægning og drift, løbende tilretninger og optimeringer.

Læs mere
SUPPLY CHAIN SPECIALIST

VILA, Stilling

Do you have solid experience in working with a global supply chain in the textile industry? Are you also aspiring to have a challenging job focused on quality assurance and sourcing?  Then you might be our new Supply Chain Specialist to strengthening VILA’s supply chain and contributing to the VILA sourcing strategy and our Fashion FWD strategy.

You will join VILA’s Supply Chain Management team which is a part of a dedicated sourcing and buying department, characterised by a young and informal work environment with room for creativity and helpful colleagues. As a team we cover various tracks within supply chain management i.e. quality assurance, supplier development, communication and knowledge sharing, traceability and transparency, compliance and consolidation, responsible sourcing and sustainability.

As Supply Chain Specialist you will together with the team be working on building, developing and maintaining an agile, efficient and resilient VILA supply chain. And through this creating the right sourcing platform to support and contribute to the overall VILA strategy and our Fashion FWD strategy.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, HERNING CENTRET

ONLY, Herning

Til vores ONLY-butik i Herning Centret søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salg assistent!

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
JUNIOR RECRUITMENT SPECIALIST

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Imagine yourself in a team of passionate talent acquisition specialists, playing along in an enthusiastic yet determined office vibe? Then bring your ambitions and proactive attitude and jump onboard your next challenge!  Since one of our colleagues is moving on to great new challenges in our organisation in Germany, you now have the opportunity to become a part of BESTSELLER’s Talent Acquisition team.

Your Team
As Junior Recruitment Specialist, you will join our dedicated Recruitment team, which is a part of the Talent Acquisition team in BESTSELLER’s central People department. Our team consists of specialists who work closely together to support the entire organisation within attraction, recruitment and onboarding. We are generally busy bees, but we are never in too much of a hurry to show interest in each other, share knowledge and lend a helping hand. Seven great colleagues eagerly await your arrival and are ready to help you settle into your new role.

As Junior Recruitment Specialist, you will be dedicated to a number of specific fashion brands and functions within BESTSELLER.

Læs mere
SALGSASSISTENT - PIECES AALBORG

PIECES, Aalborg

Til vores PIECES-butik søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Aalborg.  Trives du ved at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode? Og vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder? Så er en stilling i PIECES måske lige noget for dig.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste oplevelse når de besøger vores butik. Dette gør du igennen din positive og relationsskabende personlighed samt interesse for mode, hvor du forstår at bruge de nyeste trends og inspirerer vores kunder gennem din egen stil. Det er vigtigt at du har en evig lyst til at optimere kunde- og købsoplevelsen og evner at yde den bedste service gang på gang. Samtidig sikrer du dagligt, at butikken altid er pæn, ordentlig og opfyldt.

Som person går du til opgaverne med højt humør, og du bidrager til den gode team-ånd i en travl hverdag og sætter det højt, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Læs mere

  side 1 af 10

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD