Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

STYLIST - JACK & JONES MEDIA

JACK & JONES, Brande

Trives du i et dynamisk og kreativt miljø, hvor du kan være med til at få ting til at ske på JACK & JONES’ interne fotoskydninger? Hvis du har en unik forståelse for styling og herremode og kan sikre JACK & JONES’ brandidentitet i din styling, så er det måske lige dig, vi mangler i JACK & JONES Media.

Du bliver en del af JACK & JONES’ medieafdeling, som er ansvarlig for at skabe alle visuelle materialer for JACK & JONES og JJXX. Vi er et team på 25 fotografer, stylister, assistenter og administrative kolleger, som leverer foto- og videoindhold til både marketingmateriale og internt salgsmateriale. Som stylist i medieafdelingen vil du derfor indgå i et kreativt team, og du vil være en vigtig brik i virksomheden, da du får ansvar for at sikre den perfekte styling, der kan afspejle vores brands DNA.

Som stylist kommer du til at arbejde tæt sammen med JACK & JONES og JJXX’ Media team og vil ligeledes få en stor kontaktflade på tværs af hele organisationen. Du kommer til at deltage i vores daglige foto- og videoproduktion, hvor du sammen med vores øvrige stylister får ansvaret for, at stylingen på vores interne produktioner er up-to-date med de seneste trends. Du sikrer, at der er tænkt over den mindste detalje – i tæt samarbejde med indkøbere og designere. Du vil stå for at forberede alle outfits/samples før en skydning, og du vil være en vigtig brik på skydninger i studierne i Brande, såvel som på location. På skydninger vil det være din primære opgave at sikre de bedste outfits på modellerne og på still life-materiale, hvor du sikrer, at stylingen har det rette udtryk ift. vores brand DNA.

Læs mere
Souschef - Århus området

LIDL, Århus-området

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen: 
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
OPERATIONEL SHIFT LEADER TIL AFTENHOLD

BESTSELLER, Haderslev

Er du en engageret leder med evnerne til at motivere og skabe resultater gennem et team på omkring 20 medarbejdere? Kan du samtidig bidrage til at sikre optimal drift om aften på tværs af hele BESTSELLERs logistikcenter?  Så er dette en unik mulighed for at blive en del af den spændende udvikling på BESTSELLERs Logistikcenter Nord i Haderslev.

Du bliver en vigtig del af de afdelinger, som håndterer logistikken omkring hhv. stabling og foliering af paller samt afsendelse af vores varer. Her bliver du leder for aftenholdet, som i de travleste perioder består af op mod 20 medarbejdere.  I afdelingen er der lige nu stort fokus på at sikre, at vi har kapacitet til at håndtere den kommende højsæson i efteråret. Samtidig optimerer vi løbende på anlægget for at lette arbejdet og øge mængden af ordrer, som vi kan pakke.  Atmosfæren hos os er præget af en venlig omgangstone, og vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden, når det er muligt – også på tværs af afdelingerne.

Som Shift Leader er dit overordnede ansvar at lede og støtte medarbejderne i de to afdelinger på aftenholdet. Du har fokus på, at holdet bidrager til, at vi når vores mål for sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger. Derudover bidrager du også i dagligdagen med den operationelle drift.  Du arbejder tæt sammen med de to andre Shift Leaders ift. at lede og fordele arbejdet på hele logistikcenteret. I fællesskab laver I de nødvendige tiltag og træffer beslutninger, som gør, at aftenholdet på tværs af hele logistikcenteret drifter optimalt.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, RANDERS STORCENTER 25 TIMER

ONLY, Randers

Til vores ONLY-butik i Randers Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 25 timer. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent. 

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.  

Læs mere
Butikschef - Århus

LIDL, Aarhus

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!  I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan lede, inspirere og udvikle dine medarbejdere til at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.  Du bliver også ansvarlig for at: 
 - Lede og fordele den daglige butiksdrift
 - Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldnin - g
 - Oplære, uddanne og motivere dine medarbejdere i butikken
 - Planlægge aktiviteter og arbejdsplaner
 - Implementere, analysere og optimere Lidls butikskoncepter
 - Analysere og følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål. Herunder omsætte KPI’er til håndgribelige mål og fokusområder
 - Rekruttere nye medarbejdere

Læs mere
KEY ACCOUNT SALES SUPPORTER – UK MARKET

JACK & JONES, Brande

Are you structured and result-oriented, and are you used to working in an international perspective? Then you may be our new Key Account Sales Supporter!

At JACK & JONES, we are looking for a Key Account Sales Supporter with great drive to work with the coordination of our largest international key account customers in the UK market. You will join our team at our head office in Brande and be part of the many dedicated colleagues who make out JACK & JONES.
Our atmosphere is informal, yet we work hard and focused. You will experience dynamic workdays, and we move fast, but always find time for laughs. JACK & JONES is a playground of opportunities, operating in a global mindset and prioritizing nearness to the markets.

As Key Account Supporter, your primary responsibility will be to service the key account customers in the UK market. Through close dialogue and daily feedback from the local Sales Representatives and Country Sales Manager, you ensure that the different key accounts are supported in relation to order handling, follow-ups on the product flow, preparation of statistics, etc.
You will furthermore be responsible for planning and homogenizing the processes related to our largest key accounts. At all times, you ensure that the customers have a professional experience in their cooperation with JACK & JONES.

Læs mere
SAP FINANCE SPECIALIST

BESTSELLER, Aarhus

Are you an experienced SAP Finance Specialist with an ambition of driving and improving development projects in SAP? Are you able to engage with several stakeholders and do you want to take your career to the next level?  Then you might be our new SAP Finance Specialist that we are looking for.

You’ll become a part of our Finance Development department, which is a department of specialists, project managers, analysts and developers, whose primary tasks are to challenge, improve and develop global finance solutions in BESTSELLER within our finance platforms (SAP and NAV). We are 20 colleagues placed across the offices in Denmark and Malaga, who ensures the link between the Finance Administrations and IT and at the same time ensuring legal and reporting requirements are in compliance within the finance platforms.

As a Finance Specialist your primary responsibility will be to drive, develop and support concepts for systems and processes. You will start your journey in BESTSELLER within the AP area, and from there broaden your areas of responsibilities. You will ensure a high level of alignment with the organization and ensure full commitment from stakeholders. You are together with the team responsible for driving process standardization, together with operational tasks for end-users across countries.

Læs mere
Souschef til Lidl Helsinge

LIDL, Helsinge

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
DEMAND PLANNER

NAME IT, Brande

Are you a newly graduate and looking for a challenging opportunity within Demand Planning? And do you want to be part of an exciting and developing brand? Then you might be the Demand Planner for NOOS that we are looking for!

You will join our NOOS team of 8 colleagues driven by passion for good results. We are enthusiastic and dedicated colleagues that likes to improve and try new challenges. Your main goal as Demand Planner is to ensure the right stock at the right time. Our department is characterized by freedom with responsibility and a social work environment. As a team we like to run the extra mile to achieve our common goals. Here you will get the chance to learn from contribute, you will get the chance to prove yourself and you will get the chance develop your skills every single day.

Læs mere
STUDENT WORKER - BRANDE, DENMARK

BESTSELLER, Brande

We are currently looking for an optimistic and dedicated Student Worker, who wants to help achieving a capable and stable E-commerce logistics operation. As a Logistics Controller for you will be part of an energetic and collaborative team of 4 people all located in Denmark. The team is small yet one of the key departments, interacting with the greater part of most other business areas, and with the responsibility of more than 10+ million parcels on the road yearly as well as almost 3 million items on stock within our warehouse in Poland.

In this role, you will support the team within the area of business stability and assist in continuous process improvement. You will take responsibility and ownership within finance operations, transportation and process documentation in cooperation with internal and external stakeholders from mainly the Netherlands (Customer Service) and Poland (Finance, Warehouse)

Læs mere

  side 1 af 8

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD