Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Purchasing assistant

LIDL, Aarhus

Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at forbedre og videreudvikle varesortimentet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling.  Vil du være en del af et dynamisk team, og har du det rette mindset og drive til at agere i Europas største detail virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi søger en indkøbsassistent, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket når tempoet er højt.

Du bliver en del af et lille team på fire personer, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt samtidig med, at vi arbejder på højtryk!

Mød din kollega Alexander: ” Vi har en spændende og alsidig afdeling at arbejde i. Vi har dagligt kontakt med leverandører og mange af virksomhedens afdelinger, hvilket giver en bred viden og spændende opgaver. Tonen er uformel og vi har mulighed for at forme vores egen hverdag.” Alexander, Purchasing Assistant.

Vi søger en ny kollega til at indgå i vores team i kontraktadministrationen, på vores hovedkontor. En stor del af arbejdsdagen vil gå med at udarbejde kontrakter til vores nationale leverandører i samarbejde med vores indkøbere. Det er en fordel, hvis du har en god ordenssans, og kan lide at arbejde med administrative opgaver.

Læs mere
Assistant Sales Manager søges til Tøjeksperten Aalborg City

Tøjeksperten, Aalborg City

Vil du være med til at sætte dagsordenen sammen med butikschefen, og et frisk team i én af Aalborgs flotteste herretøjsbutikker.  Butikken i Bredegade er netop blevet total renoveret, og er nu klar til at tage imod én ny Assistent Sales Manager.  I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode.

Du har sammen med din Sales Manager ansvaret for den daglige drift i butikken. Her vil du opleve en hverdag fyldt med salg og mode, gode kollegaer, samt en uformel tone, hvor din rolle bl.a. vil være at tilsikre hele teamet løfter i flok og spiller hinanden gode.

Via vores interne efteruddannelsesprogram sørger vi for, at din udvikling ikke står stille. I samråd med din Sales Manager og distriktschef tilsikrer vi, at du hele tiden er UP TO DATE med de kvalifikationer det kræver for at blive en succes i det job du bestrider. Vi har en række attraktive ansættelsesvilkår og benefits – Du kan læse mere om dem her.

Ud over vores benefits vil du altid kende din vagtplan 12 uger frem i tiden. På denne måde kan du planlægge dit arbejde og fritid på mest optimal vis.  Vi forestiller os at du har 2-4 års erfaring fra detailbranchen, gerne inden for tøj/tekstil. Det kan være en fordel, at du er udlært salgsassistent. Du har måske allerede haft en lignende stilling og har kendskab til at lede et team og have med ansatte at gøre. 

Læs mere
Lagermedarbejder - Sommerferieafløser

LIDL, Køge

Har du et par uger i løbet af din sommer, hvor du gerne vil bruge noget af tiden på at arbejde og tjene ekstra penge? Så læs med her!  Vi søger kollegaer til sommerferieafløsning i  perioden fra maj til og med august. Du har mulighed for planlægge, hvor meget du har mulighed for at arbejde sammen med butikschefen. Så det er op til dig, om du vil arbejde nogle enkelte uger eller i hele perioden – dét er op til dig!

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige, når de handler hos os i deres sommerferie. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne
 • Om dig
 • Du er klar på, at tingene kommer til at gå stærkt, og du foretrækker at arbejde i en vekslende og udfordrende hverdag. Desuden ser vi gerne, at du:

Er smilende og glad for kundekontakt
Tager initiativ og er hjælpsom
Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
Bliver motiveret af sommer-glade kunder 

Læs mere
Tøjeksperten Kolding Storcenter Søger modeinteresseret og fleksibel assistance på 8 timer pr. uge

Tøjeksperten, Kolding

Tøjeksperten Kolding Storcenter søger modeinteresseret og fleksibel assistance på 8 timer pr. uge, der kan give en ekstra hånd med, når vi har travlt i butikken. I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode. Nyder du at tale med mennesker og elsker mødet med kunden, så er det præcis DIG vi leder efter.

Som assistance vil din primære rolle være at klæde kunden på med moderigtigt tøj. Det vil du gøre sammen med dine gode kollegaer i et team, hvor vi har en uformel tone og altid spiller hinanden gode – det er nemlig sammen at vi skaber den gode kundeoplevelse og bedste service.

Du vil skulle arbejde 1-2 gange om ugen og gerne have mulighed for at træde til og give en ekstra hånd med i travle perioder. Vi har en række attraktive ansættelsesvilkår og benefits – Du kan læse mere om dem her.

Ud over vores benefits vil du altid kende din vagtplan 12 uger frem i tiden. På denne måde kan du planlægge dit arbejde og fritid på mest optimal vis. 

Læs mere
Souschef - Fuldtid - Nordhavn

LIDL, Nordhavn, Kbhvn. Ø

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.  

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S, Hele landet

VI HAR FOKUS PÅ SALG, KUNDESERVICE OG DEN GODE OPLEVELSE IGENNEM VORES PASSION FOR TØJ OG MODE.

 • I WAGNER OG TØJEKSPERTEN, ØNSKER VI AT GIVE VORES KUNDER EN EKSTRAORDINÆR GOD OPLEVELSE.
 • Har du lyst til at blive Sales Trainee i Danmarks største herretøjskæde, hvor din personlige og faglige udvikling starter fra første dag

Du har passion for tøj og mode, er ambitiøs af natur og er klar på nye udfordringer. Du er udadvendt og imødekommende og kan lide at snakke med nye mennesker hver eneste dag. Du synes det er fedt at have og tage ansvar, og er klar på at give den en skalle de næste 2 år. 

Som Sales Trainee hos Tøjeksperten eller Wagner er du med til at gøre en forskel lige fra din første arbejdsdag. Du vil med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team, hvor du er med til at sikre en super kundeservice, at butikken er salgsklar og opnå de målsætninger, der er lavet for dig og din butik.

Dit trainee forløb strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i din butik og teori. I tæt samarbejde med Tietgen Handelskole i Odense, kan du se frem til spændende skoleophold sammen med andre Tøjeksperten og Wagner trainees fra hele landet. hvor fokus er at udvikle dig - samtidig med at du har det sjovt.

 

Læs mere
Souschef - 37 timer - Struer

LIDL, Struer

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede  

Læs mere
Sales Consultant i Frederiksberg (7 timer) @Bolia.com

Bolia.com, Frederiksberg

Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Sales Consultant til vores smukke konceptbutik i Frederiksberg.  Som Sales Consultant bliver du ambassadør for Bolia. Du kommer til at arbejde i vores smukke, kuraterede konceptbutik på Frederiksberg og bliver en del af den inspirerende Bolia-kultur – baseret på træning og udvikling, engagerede kollegaer og dét at skabe unikke kundeoplevelser. I stillingen lægges der vægt på salg og service, og vi arbejder hårdt for at yde en superbrand service til alle vores kunder. Den ugentlige arbejdstid er ca. 7 timer, fordelt på både dag, aften og weekend med mulighed for mere i perioder.  Dine opgaver:

 • Direkte kundekontakt – at yde byens bedste service.
 • Vejlede og servicere – at sikre at hver en kunde føler sig velkommen.
 • Afdække ønsker og behov hos kunden i vores Design Atelier, som indeholder helt unikke kreative værktøjer så du sammen med kunden let finder de rigtige løsninger.
 • Højt fokus på salg ift. budget og personlige mål vi sætter sammen.
 • Hjælpe kunder på telefon eller chat med opfølgende spørgsmål eller placering af ordre.
 • Være med til at gøre butikken salgsklar, smuk og inspirerende.
 • Support og tæt samarbejde med Assistant Store Manager og Store Manager.
 • Ansvar for butikken i ledernes fravær. 

Læs mere
Souschef - Fuldtid - Bagsværd

LIDL, Bagsværd

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede  

Læs mere
Kundeservicemedarbejder

LIDL, Kolding

Elsker du at give den allerbedste kundeservice? Gør du alt for at hjælpe kunderne godt på vej, uanset hvilke spørgsmål de har? Og vil du være med til at sætte dit aftryk på, hvordan vi bliver ved med at give den allerbedste kundeservice?  På Lidls hovedkontor i Kolding leder vi lige nu efter en ny kundeservicemedarbejder til vores team, så holder du sabbatår eller leder efter ny udfordringer, så læs med her:

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse. Dette kræver sans for mennesker, god situationsfornemmelse og et solidt kendskab til vores produkter og koncepter.

Træd ind i et mindre kundeserviceteam, der elsker at hjælpe kunderne
Hos os i kundeservice er to dage sjældent ens, da det er os, i kundeserviceteamet, der besvarer de cirka 50.000 årlige henvendelser fra vores kunder.

”Jeg kan godt lide at hjælpe kunderne, så de har den bedste oplevelse, når de ringer til os. Vi arbejder også med flere platforme, og på den måde får hverdagen endnu mere kulør. Jeg har dejlige kollegaer, og vi har det bare godt sammen. Alt det får mig til at glæde mig til at komme på arbejde hver dag,” fortæller Lissi, der arbejder i kundeserviceteamet.

Læs mere

  side 1 af 4

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD