Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

FranchiseHub søger franchisetagere til stærkt koncept for stærk mad - med mulighed for stærk indtjening

FranchiseHub, Hele landet

VACA har vækst i omsætningen og søger flere nye engagerede franchisetagere

 
VACA er et stærkt og velfungerende dansk koncept med mexicansk inspireret mad, som udnytter den stor omsætningsvækst der generelt er indenfor take-away. Derfor har VACA s take-away restauranter en meget positiv vækst og udvikling. Vi spiser mere og mere færdiglavet mad og specielt take away har været i stor udvikling og forventes fortsat, selv når samfundet igen åbner op, at fortsætte denne gode vækst.

I 3 år har VACA-konceptet og de nu 6 take-away restauranter bevist sit værd. Og specielt her under corona epidemien hvor kæden lige nu har yderligere vækst i omsætningen. Nu har du muligheden for at blive franchisetager - hvis du er dygtig og har drive!

VACA er en spændende mulighed for at blive selvstændig, kræver begrænsede investeringer og giver store muligheder for en god indtjening.
 

Læs mere
Souschef til Lidl på Roskildevej

LIDL, Valby

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede 

Læs mere
Souschef Fuldtid - Hedensted

LIDL, Hedensted

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen: 
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
BESTSELLER SØGER DEPARTMENT MANAGER TIL STORT DISTRIBUTIONSCENTER

BESTSELLER, Hedensted/Løsning

Motiveres du af muligheden for at spille en central rolle for et af BESTSELLERs distributionscentre, hvor du vil få rig mulighed for at sætte retningen for den fortsatte udvikling, når det kommer til procesoptimering, drift og eksekvering?  Vi søger en ambitiøs og resultatorienteret Department Manager til BESTSELLERs distributionscenter i Hedensted og Løsning bestående af 40.000 m2 fordelt på to lokationer.

Du får din daglige gang på vores ikke-automatiserede distributionscenter, hvor du bliver en del af en organisation, der består af folk med vidt forskellige arbejdsområder og lige så forskellige professionelle og personlige baggrunde. Vi er i alt 90 fastansatte kolleger på de to lokationer – og i peakperioder lige så mange vikarer.  Hos os vil du opleve en fri omgangstone, da vi ved, at det at have det sjovt i sin hverdag er med til at skabe de forventede resultater.
For den rette person er der i jobbet stor frihed til at træffe beslutninger - og ikke mindst mulighed for at sætte retningen for den fortsatte udvikling, når det kommer til procesoptimering, drift og eksekvering.

Som vores nye Department Manager vil du få tre Team Leaders og de dertilhørende afdelinger i reference. Du bliver derfor et helt centralt omdrejningspunkt, og du kommer til at stå med et stort ansvar for at drive distributionscenteret fremad. Dine primære ansvarsområder vil dreje sig om personaleledelse, den overordnede drift samt sikring af resurser, facility samt de rette værktøjer og materiel.

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, BISPENSGADE AALBORG

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Bispensgade Aalborg søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!  Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal. 

Læs mere
OPERATIONEL TEAM LEADER TIL DAGHOLD

BESTSELLER, Hedensted

Er du en engageret leder med evnerne til at stå i spidsen for tre mindre teams, som arbejder med mange forskellige lageropgaver? Kan du samtidig bidrage til at sikre optimal drift og samarbejde imellem forskellige skift og afdelinger?  Så er dette en unik mulighed for at blive en del af den spændende udvikling på BESTSELLERs lager i Hedensted.

Du bliver leder for distributionsflowet, som i dag består af i alt 9 fastansatte medarbejdere, men som i de travleste perioder bruger tilsvarende eller større kapacitet af vikarer. Vi er fordelt på tre forskellige teams, hvis primære fokus er henholdsvis inbound, pluk og outbound - men samtidig håndterer vi mange andre opgaver.  Atmosfæren hos os er præget af en venlig omgangstone, og vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden, når det er muligt – også på tværs af afdelingerne og skift.
Som Operationel Team Leader er dit overordnede ansvar at lede og støtte medarbejderne på vores distributionsteam. Du har fokus på, at holdet bidrager til, at vi når vores mål for sikkerhed, kvalitet, levering og omkostninger. Derudover bidrager du også til den daglige operationelle drift, hvilket udgør ca. 80 % af din arbejdstid.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, AALBORG BISPENSGADE

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Aalborg Bispensgade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Sales Consultant (deltid 7t) - København City

Bolia.com, København K

Vil du være en del af et succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi søger nu efter en super sælger til vores flotte butik i indre København.  Ugentlig arbejdstid er ca. 7 timer med mulighed for mere i perioder, hvis det ønskes. I stillingen lægges der højt vægt på salg og service, og kommer du med baggrund fra servicefaget er det en stor fordel. Vagter vil være spredt ud over hverdage inkl. aftener og hver anden weekend.

Dine udfordringer:
 - Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
 - Fokus på salg, opfølgning og rådgivning
 - Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
 - Hjælpe kunder ved online bestillinger mv.
 - Være med til at gøre butikken salgsklar og inspirerende via vores guidelines
 - Support og tæt samarbejde med Assistant Store Manager og Store Manager

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, AALBORG BREDEGADE

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Aalborg Bredegade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent! Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
OPERATIONEL TEAM LEADER TIL AFTENHOLD

BESTSELLER, Hedensted

Er du en engagerer leder med evnerne til at stå i spidsen for et team, som arbejder med mange forskellige lageropgaver? Kan du samtidig bidrage til at sikre optimal drift om aftenen på tværs af vores to lagerlokationer?  Så er dette en unik mulighed for at blive en del af den spændende udvikling på BESTSELLERs lagre i Hedensted og Løsning

Du bliver leder for aftenholdet, som i dag består af i alt 8 fastansatte medarbejdere, men som i de travleste perioder bruger tilsvarende eller større kapacitet af vikarer. På aftenholdet er det primære fokus på de varer, der har dag-til-dags levering og skal plukkes og scannes enkeltvis - men vi håndterer samtidig mange andre opgaver.

Aftenholdet arbejder blandt andet med pluk, lagerføring, sortering, replenishment og en række andre processer. I perioder er resurserne delt, så vi også håndterer opgaver på vores lokation i Løsning, men primært vil hele aftenholdet være på vores lager i Hedensted. Atmosfæren hos os er præget af en venlig omgangstone, og vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden, når det er muligt – også på tværs af afdelinger og skift.

Læs mere

  side 1 af 7

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD