Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Digitale kompetencer bliver kun vigtigere for fremtidens detailhandel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Velforberedt brand åbner flagskibsbutik på Strøget

Stifterne af Arkk Copenhagen foran den tidligere pop up-butik på Strøget.
Fredag den 13 december 2019 kl. 10:40

Med en flagskibsbutik på landets nok travleste gågade skruer hypet brand op for detailsatsningen. De kender allerede området godt.

Allerede i foråret lagde sneakerbrandet Arkk Copenhagen en føler ud og åbnede en midlertidig butik på Østergade 9, som i daglig tale er en del af Strøget.

Testen var så vellykket, at Arkk Copenhagen nu har åbnet en fast flagskibsbutik et stenkast væk på adressen Østergade 1. Det skriver Fashion Forum og Branchebladet Tøj på baggrund af en pressemeddelelse.

Butikken er blevet gjort klar i et rasende tempo, og kunne for en uges tid siden byde kunder indenfor. Den officielle åbning finder sted i dag.

- Én ting er drømmen om en butik, der ligger blandt butikker fra Cartier og Rolex, siger medstifter og partner Kasper Høj Rasmussen i pressemeddelelsen.

- En anden er den stolthed vi som stiftere har, når vi ser hvordan hele vores team har været involveret i denne butiksåbning, hvor vi på kun seks dage har skabt, hvad vi mener, er det absolut bedste, vi kunne få ud af de 90 kvadratmeter, fortsætter han.

Har flere koncepter i ærmet

Samtidig har Arkk Copenhagen flere koncepter på vej, som skal styrke samspillet med netbutikken og de fysiske butikker.

I skrivende stund har brandet to faste butikker - den nye på Strøget og en på Nørrebro - mens der siden august har været en pop up-butik i shoppingcentret Field’s.

- Vi kommer i første kvartal 2020 til at implementere ’click and collect’. Det vil sige, at kunden bestiller og betaler på vores hjemmeside og så kan hente produktet i butikken få minutter efter, siger Thomas Refdahl ifølge Fashion Forum. Han er medstifter og adm. direktør.

- Vi kommer også til at tilbyde ’buy in store, deliver at home’, som er det modsatte af ’click and collect’, hvor kunden prøver og betaler for varen i butikken, men får det leveret til sin privatadresse, sit arbejde eller hotel uden beregning, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Sneaker-koncept opnår nyt rekordoverskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD