Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Tøjmærke fortsætter med at skovle millioner ind

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 25 april 2019 kl. 09:00 af: Kristian Holgersen

De fede år holder ved for eksklusivt dansk tøjmærke, hvor stifteren har overladt direktørstolen til en international profil.

Kurverne bliver ved at stige til vejrs i regnskaberne for det danske tøjmærke Ganni, der forsyner 400 forhandlere med varer og selv har 18 konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige.

I 2018 står der godt 66 millioner kroner på bundlinjen, og det er næsten 20 millioner mere end sidste år og næsten 13 gange bedre end i 2015.

Omsætningen holder Ganni tæt til kroppen, men bruttoresultatet går markant frem til 132 millioner kroner. Ledelsen udtrykker da også tilfredshed med nøgletallene, som stemmer overens med forventningerne.

Ganni blev solgt i december 2017 for et større trecifret millionbeløb til den amerikanske kapitalfond L. Catterton, der nu ejer 51 procent af aktierne.

International topchef

Årsregnskabet er det første med italieneren Andrea Baldo som administrerende direktør. Han afløste stifter Nicolaj Reffstrup efter ti år i efteråret.


- Jeg elsker industrien med alle dens op- og nedture samt kreativitet, selv om min baggrund primært er af en teknisk karakter, sagde Nicolaj Reffstrup dengang i en pressemeddelelse ifølge Fashion Forum.

- Men jeg må indrømme, at jeg ikke er en mode-veteran, så vi ser rigtigt meget frem til næste kapitel med Andrea om bord. Han nærer en dyb forståelse for industrien og kommer med et solidt erfaringsgrundlag opbygget blandt luksusbrands, fortsatte han.

Nicolaj Reffstrup har fået en ny rolle med fokus på blandt andet bæredygtighed og teknisk udvikling i virksomheden.

LÆS OGSÅ: Overvandt kriseår: Nu er tøjkoncern solgtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD