Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Telenor lukker fem butikker og opsiger 79 medarbejdere

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 24 august 2016 kl. 12:49 af: Dennis Clausager

Som et led i effektiviseringen af forretningen, lukker Telenor med øjeblikkelig virkning fem af deres butikker rundt om i landet.

Den hårde krig i telebranchen kræver nu yderligere ofre i form af opsagte medarbejdere. Telenor meddeler i en pressemeddelelse, at de grundet et behov for at øge virksomhedens effektivitet, blandt andet nedlægger 79 stillinger i virksomheden. Der betyder lukning af fem butikker.

Ifølge Telenors danske direktør er det et presset marked, der har nødvendiggjort beslutningen.

- I et presset marked som det danske, har vi kontinuerligt behov for at kigge vores forretning efter i sømmene og tage hånd om vores udfordringer for at kunne blive så effektive og agile som muligt. Og som en del af den radikale transformation vi gennemgår, er der løbende behov for, at vi tilpasser vores organisation og ændrer på holdopstillingen for at kunne levere bedre. I nogen tilfælde betyder det desværre at det er nødvendigt at sige farvel til gode kollegaer, lyder det fra Jesper Hansen, administrerende direktør i Telenor Danmark i pressemeddelesen.

LÆS OGSÅ: Telenor lukker 13 butikker

Lukker med øjeblikkelig virkning

De fem berørte butikker er blevet lukket dags dato, og det drejer sig om butikkerne i henholdsvis Randers, Hørsholm, Amager Centeret, City2 i Tastrup og på Kongens Nytorv. 

Også tilbage i slutningen af 2014 lukkede Telenor 13 butikker, hvor årsagen dengang var, at butikkerne lå for tæt. Telenor har efter lukningen 44 egne Telenor butikker, samt 18 Shop-in-Shops i Bilka rundt om i landet.

LÆS OGSÅ: Stadium lukker i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD