Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Sætter hjertestartere op foran 40 butikker

Torsdag den 23 januar 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En af landets discountkæder har fået tilbudt 40 hjertestartere. Det handler om at spille en positiv rolle lokalt, mener kædedirektøren.

Da Hjerteforeningen samlede ind i hele landet tidligere på året, kunne de frivillige gå sig til en hjertestarter, som de kunne få sat op efter eget ønske. Det blev i alt til 400 styks.

Fordi interessen var så stor, har Hjerteforeningen fundet råderum til at sende 40 hjertestartere videre til Fakta, hvor de får en plads uden for butikkerne. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Da vi i forvejen har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med fakta, var det oplagt at tilbyde fakta 40 hjertestartere, der kan hænge uden for deres butikker, siger Anne Kaltoft. Hun er adm. direktør i Hjerteforeningen.

- Fakta er jo kendt for en synlig, lokal tilstedeværelse, og mange lokalsamfund vil på den måde få ekstra tryghed og sikkerhed, fortsætter hun.

Lukker huller på Danmarkskortet

Fakta og Hjerteforeningen har sammen udpeget de Fakta-butikker, hvor der er længst til en registeret hjertestarter.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder, vores ansatte og lokalbefolkningen den tryghed, det medfører at have en 24-7 tilgængelig hjertestarter på plads lige uden for butikken, siger John Hornbech Christensen, kædedirektør for Fakta.

- Vi nærer ambitionen om at spille en positiv rolle lokalt, og samarbejdet med Hjerteforeningen er et stort skridt i den retning

Som del af samarbejdet modtager faktas butiks- og souschefer i de 40 butikker Hjerteforeningens Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning.

Desuden har Fakta valgt at være en hovedsponsor for Hjerteforeningens Landsuddeling 2020, hvor deltagerne kan gå sig til hjertestartere.

LÆS OGSÅ: Coop præsenterer nyt samarbejde: Vi ønsker at være nummer et

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD