Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Søstrene Grene går ind på nyt marked

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 23 juli 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Til efteråret kommer Søstrene Grene snublende tæt på at kunne melde om fuld plade i Norden. Flere nye butikker er på vej.

Når Søstrene Grene til efteråret åbner sin første butik i Finland, så har den familieejede virksomhed lukket et af det sidste huller på de nordiske markeder.

Butikken kommer til at ligge i storcenteret Kauppakeskus Ainoa i byen Espoo, der ligger lige uden for hovedstaden Helsinki, skriver Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

- Vi har jo generelt haft gode erfaringer med Skandinavien gennem mange år, så Finland er sådan set det sidste land, som vi mangler, siger Mikkel Grene til Børsen. Han er administrerende direktør i Søstrene Grene.

- Vi har store forventninger til det, fordi det er et købestærkt marked og et land, som godt kan lide design, fortsætter han.

Efter planen skulle der gerne skyde flere finske butikker op inden for de kommende år. På overordnet plan regner virksomheden med at åbne 30-35 butikker.

Søstrene Grene har over 240 butikker i en lang række europæiske lande og Japan. I Norden er det efterhånden kun Grønland, der mangler knappenål i landkortet.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene er klar til at sælge madvarer til danskerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD