Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Digitale kompetencer bliver kun vigtigere for fremtidens detailhandel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Spansk kæde i nøgenudsalg

Foto: desigual.comTirsdag den 7 januar 2014 kl. 09:36 - Kilde: Flere medier

En spansk tøjkæde lovede gratis påklædning til de første 100 på udsalgets første dag, hvis de vel at mærke dukkede op uden tøj.

Halvnøgne mennesker i lang kø foran en butik.

Det er ikke noget, man ser hver dag, men ikke desto mindre var det netop tilfældet, da det spanske tøjmærke Desigual lovede gratis tøj til de første 100, der mødte op i undertøj foran kædens butikker i Rom og Torino til udsalgsstart i sidste uge.

Det tilbud tog mange tøjhungrende italienere imod, skriver flere italienske medier. I Torino begyndte de halvnøgne kunder allerede at stille sig i kø aftenen inden åbningen, mens der allerede kl. 3 om morgenen stod 100 mennesker i kø, så flere måtte gå forgæves. Også i Rom var tilbuddet et tilløbsstykke, og både turister og lokale kunne more sig over de halvnøgne shoppere i kø foran Desiguals butik på den italienske hovedstads berømte shoppinggade Via del Corso.

Desigual kalder det nøgne udsalgsstunt for "seminaked party", og brandet har de seneste år holdt lignende fester i byer som London, Tokyo og New York. I løbet af ugen vil også franske shoppere få muligheden for en gratis påklædning i kædens butik i Paris, hvis de altså lader deres eget tøj blive hjemme.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene skaber køer i JapanFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD