Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Slut med FDIH: Stor fusion er en realitet

Direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv sammen med FDIH's direktør Niels Ralund og bestyrelsesformand Anders Lindhardsen, Creativ Company.
Slut med FDIH: Stor fusion er en realitet
Arkivfoto: Colourbox

Allerede inden fusionen var FDIH og Dansk Erhverv naboer i Børsen-bygningen i København.

Fusionen blev vedtaget med 127 stemmer for, 2 imod, mens en valgte at stemme blankt.

Onsdag den 23 september 2020 kl. 10:22 af: Kristian Holgersen

De mange medlemmer af FDIH har stemt ja til en fusion med Dansk Erhverv. - Vi deler allerede de samme holdninger, siger formand.

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) bliver slået sammen med Dansk Erhverv. Det skriver parterne i en fælles pressemeddelelse.

Medlemmerne af FDIH har netop stemt en fusion igennem med et overvældende flertal, som betyder, at foreningen bliver omdannet til Dansk Erhverv Digital Handel.

- Vi deler allerede de samme holdninger til online handel og bor under samme tag. Vores samarbejde har været fortrinligt i mange år, og nu bliver to altså til én, siger Anders Lindhardsen. Han er bestyrelsesformand i FDIH.

- Jeg er overbevist om, at FDIH’s godt 1000 medlemmer vil opleve fusionen som den helt rigtige beslutning. Også Dansk Erhvervs medlemmer vil opleve fordele ved fusion med flere guides, nye e-handelsevent og fokuseret rådgivning, siger han.

Den administrerende direktør i FDIH - Niels Ralund - fortsætter som e-handelsdirektør.

En stærk stemme

I Dansk Erhverv er den administrerende direktør, Brian Mikkelsen, også glad for sammenlægningen. Den skal skabe handels- og serviceerhvervenes stærkeste stemme inden for digital handel.

- Vi samler de absolut stærkeste kræfter inden for onlinehandel ét sted, og det vil i dén grad styrke Dansk Erhverv, siger han og fortsætter:

- Det vil komme vores medlemmer til gode, fordi de vil få den bedste rådgivning, den bedste interessevaretagelse og i det hele taget de bedste forudsætninger for at få skabt stærke og konkurrencedygtige rammer for dansk onlinehandel.

FDIH – Foreningen for Dansk Internethandel blev stiftet 1997 og har godt 1000 medlemmer. Sekretariatet beskæftiger 20 personer.

LÆS OGSÅ: Se listen: Forbrugere tager fejl - tror store netbutikker er danskeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD