Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Shoppingcenter: - Hvor helvede er kundeservicen?

Tirsdag den 4 februar 2020 kl. 11:46 af: Redaktionen

Gode købsoplevelser kommer ikke af sig selv. Det sætter et dansk shoppingcenter nu fokus på gennem flere foredrag.

Der bliver talt med store bogstaver i Kolding Storcenter, som netop har præsenteret en foredragsrække med titlen Hvor helvede er kundeservicen?

Tre kendte foredragsholdere, Mads Christensen, Uffe Holm og Christian Grau, er hentet ind for at vise en vej til de gode købsoplevelser. Deres foredrag henvender sig til både personale og kunder.

- Vi er mere eller mindre alle sammen i berøring med kundeservice på daglig basis, men oplevelser er subjektive, og derfor har vi meget forskellige opfattelser af, hvad god kundeservice er, siger Gitte Lindbo i en pressemeddelelse. Hun er centerchef i Kolding Storcenter.

- Verden er ikke sort og hvid, og derfor kommer vi aldrig frem til et entydigt svar, men ved at sætte fokus på emnet opfordrer vi folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de udbryder: Hvor helvede er kundeservicen?

Et fælles ansvar

At både personale og kunder har et ansvar for at skabe en god købsoplevelse bliver et af de vigtige budskaber i foredragsrækken.

- Vi har valgt at sætte fokus på emnet med de tre foredrag, fordi ethvert budskab glider nemmere ned med humor. Især, når det handler om adfærd, siger Gitte Lindbo og fortsætter:

- Det her tiltag har altså ikke bare til formål at løfte købsoplevelsen. Det skal først og fremmest være underholdende og samtidig også få os til at reflektere over, hvilket ansvar vi hver især har for købsoplevelsen.

Mads Christensen (Blærerøven, red.) holder det første foredrag i storcenteret tirsdag den 3. marts, Uffe Holm (komiker, red,) tirsdag den 24. marts og Christian Grau (kendt fra Kender du typen på DR, red) mandag den 18. maj.

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste shoppingcenter: Her er årets vinder

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD