Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Pizzakæde lancerer kendis-pizza

Chili Klaus er blevet et hit på Youtube, hvor han uploadet videoer af sig selv og kendte gæster, der prøvesmager stærke chilier med komiske reaktioner til følge.
Foto: youtube.comTorsdag den 13 marts 2014 kl. 11:39 af: Freja Thorbech

En pizzakæde lancerer nu en stærk pizza opkaldt efter et YouTube-fænomen.

Det er normalt kun dronninger og mafiabosser, der opnår at få en pizza opkaldt efter sig, men nu kan Chili Klaus bryste sig af det samme.

YouTube-fænomenet, der er blevet et hit på de sociale medier med sine prøvesmagninger af stærke chilier, får nu en pizza opkaldt efter sig. Det er gourmetpizzakæden gorm's pizza, der sammen med Chili Klaus har udviklet chilipizzaen med navnet Chili Klaus Special, der skal give gæsterne sved på panden.

- Det er ikke meningen, at pizzaen skal rive skoene af gæsten. Det skal være en oplevelse af, at chili gastronomisk indgår som en vigtig smagsgiver i en ret. Det havde været den letteste sag i verden at få Klaus til at anbefale en herrestærk lille fætter og så smide masser af den på en pizza. Men det er jo smagen, der er i højsædet, og ikke hvor mange tårer vi kan trække frem hos den modige gæst, siger Gorm Wisweh, der er medejer af gorm’s pizza, i en udtalelse.

Har givet danskerne smag for chili

Chili Klaus Special bliver lavet med tomat, mozzarella, ricotta, grillet grøn peber, salsiccia rørt med chili, hvidløg og persille, toppet med spicy agurkerelish og masser af frisk basilikum.

Det er ikke første gang, at Chili Klaus får sat fokus på de stærke frugter. Sidste år fik han sat gang i en chili-feber hos danskerne, der kunne mærkes rundt om i supermarkederne, hvor de stærke chilier blev revet ned fra hylderne. Noget vi tidligere har skrevet om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: YouTube-fænomen får butikkers salg til at stigeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD