Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Nyt koncept: Burgerbar og sexshop under samme tag

I foråret vakte Hot Buns hotpants-uniformer stor debat, men fra på torsdag vil servitricerne på den kombinerede burgerbar og sexshop have endnu mindre tøj på.
Foto: FacebookTirsdag den 23 september 2014 kl. 09:12 af: Newspaq

Lingeriklædte servitricer vil fra på torsdag servere burgere og sælge sexlegetøj under samme tag, og allerede nu vækker det debat.

- To burgere, en dildo og en pisk, tak!

Fra på torsdag kan du afslutte byturen i København med en takeaway-burgermenu og lidt kinky sexlegetøj - alt sammen serveret af kvinder iført sexet lingeri, når Hot Buns i Gothersgade åbner en kombineret burgerbar og sexshop. Det skriver metroxpress.

For det er oplagt at pifte aftenen lidt op, hvis man har været ude at drikke og har scoret eller skal hjem med kæresten, mener indehaver Mathias Kær. Og der dur burgerbarens nuværende uniform med hotpants og nedringede tanktops, der i foråret vakte stor debat, ikke længere.

LÆS OGSÅ: Hotpants-uniformer vækker debat

Går for langt

Men Hot Buns går for langt, mener konsulent i fagforbundet 3F og tidligere DSU-formand Camilla Schwalbe, der i foråret kritiserede Hot Buns' kvindesyn.

- Det her er udtryk for en unødvendig sexisme, og personligt synes jeg, at det er usmageligt. Det er ærgerligt for arbejdsmarkedet, at vi bevæger os i en retning, hvor alt skal være sexisitisk, siger Schwalbe, der til daglig sidder i kommunalbestyrelsen i Tårnby.

Hos Dansk Kvindesamfund kan næstforkvinde Ulla Tornemand heller ikke se, hvad lingeri skal på en burgerbar.

- Kvinder bliver seksualiseret i massiv grad, og vi ved, at det har konsekvenser. Det her sted fratager kvinder magt, for det opfordrer kunderne til at kigge på dem og blive liderlige af det, siger hun og påpeger spiseforstyrrelser og lavere selvværd som mulige konsekvenser.

Mathias Kær er forberedt på, at ikke alle vil bryde sig om konceptet.

- Er der mere kød på det ben? Vi har haft den ligestillingsdebat tidligere. Hvis folk ikke kan lide det, kan de gå et andet sted hen, siger han.

Newspaq

LÆS OGSÅ: Bikini-baristaer indtager amerikanske kaffebarerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD