Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Uventet drejning: Historisk butik undgår at lukke

Arkivfoto: Colourbox
Fredag den 25 september 2020 kl. 10:36 - Kilde: Sjællandske Medier

Egentlig var landets ældste legetøjsbutik på vej til at blive afviklet efter næsten 95 år. Men så meldte en ny køber sig på banen.

Danmarks ældste legetøjsbutik, Geppels Legetøj, som har haft samme adresse i Nykøbing Sjælland gennem snart 95 år, var på vej til at blive afviklet af de to indehavere.

Men så dukkede der alligevel en køber op, som både overtager netbutikken og den fysiske butik. Der er tale om virksomheden Kidz Group, skriver Sjællandske Medier.

- Der har været 60 interesserede i online-forretningen, men kun Kidz Group var interesseret i at overtage butikken, siger medindehaver Lars Nybjerg til Sjællandske.

Tilbage i det herrens år 1925 åbnede William Geppel legetøjsbutikken i Nykøbing Sjælland, som skulle vise sig at være særdeles langtidsholdbar.

De nuværende indehavere - Lars og Karina Nybjerg - er blot anden generation af ejere i butikken. Parret blev i 1993 en del af legetøjsbranchen ved lidt af et tilfælde, da Karina Dyvekær ville købe bygningerne, hvor Geppels Legetøj lå, men...

- Betingelsen for overtagelsen af bygningerne var, at Geppels Legetøj skulle fortsætte og da Karina Dyvekær var uddannet butiksassistent i Magasin og havde stor erfaring inden for detailhandel – var der ingen tvivl i hendes sind, fremgår det af legetøjsbutikkens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Indehaverne af landets ældste legetøjsbutik siger stop

Læs hele artiklen på Sjællandske Medier


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD