Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Dagens retail-ligning: VM = UX+UI IRL"

- Stine Grubbe, Rådgiver og Foredragsholder
Læs bloggen her

Ny burger-restaurant deler gratis burgere ud - andre går konkurs

Billedet er fra YoBurgers facebookside.
Fredag den 15 januar 2016 kl. 06:10 - Kilde: Ekstra Bladet

 

Burgerkrigen fortsætter. I dag fredag åbner en ny burger-restaurant. Det sker kort efter, at en anden kæde måtte dreje nøglen om.

Hvis du tilhører den gruppe af mennesker, som synes, at gratis mad bare smager lidt bedre, så er det måske en god idé at lægge vejen forbi en helt ny burger-restaurant, der går under navnet YoBurger.

Restauranten deler nemlig gratis burgere ud i dag, fredag, fra klokken 16 til 18 på Nørregade i det centrale København. Og det er indtil videre også det eneste sted, man kan få en gratis burger. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det kunne da være skidtsjovt at åbne noget i Odense en dag eller et eller andet sted i provinsen, men vi tager det meget stille og roligt. Vi vil bare gerne lave en god burger til folket, siger en af de tre ejere, Lasse Meyer, til Ekstra Bladet.

Kæde konkurs over julen

YoBurger kommer ind på et hårdt presset burgermarked med mange spillere. Senest er den helt nyåbnede kæde HWY 55 gået konkurs. Den eksisterede kun i Danmark i et halvt år og nåede at åbne en burger-restaurant i Kolding og på Københavns Hovedbanegård.  

- Det er uden tvivl restauranten på Hovedbanegården, der har betydet, at vi er gået konkurs. Kolding-afdelingen gik fint, men det kunne ikke løbe rundt på Hovedbanegården, fortalte HWY 55's danske direktør Jens Due til Ekstra Bladet den 23. december sidste år.

Kædens restauranter var indrettet i 50'er-stil i lyseblå og lyserøde nuancer. Planen var, at kæden skulle åbne 30-35 restauranter i Danmark. Og også her kunne kunderne få sig en gratis burger. Det kunne de dog kun, hvis de kunne spise en burger på 1,5 kilo med tilhørende pomfritter og 0,8 liter sodavand på 30 minutter.

LÆS OGSÅ: Ny burgerkæde godt på vej til 35 restauranter

Læs hele artiklen på Ekstra Bladet


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD