Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Modekæde har store forventninger til dansk butik

Loá Kristjansdottir og Albert Magnusson (th.)
Fredag den 27 september 2019 kl. 11:10 af: Kristian Holgersen

Svensk modekæde er næsten klar til at åbne i shoppingcentret Field’s. Butikken skulle gerne blive den første ud af mange, håber ejer.

Om præcis en uge åbner den svenske modekæde Lindex en butik i shoppingcentret Field’s og indleder dermed en satsning på det danske marked.

Lindex har i forvejen næsten 500 butikker - omkring 350 ligger i Norden - men alligevel har Danmark været en bar plet på landkortet.

Bag den nye butik står ægteparret og franchisetagerne Loá Kristjansdottir og Albert Magnusson, der på otte år har åbnet syv Lindex-butikker på Island. De håber på at kunne gøre kunststykket efter og åbne endnu flere danske butikker.

- Vi er ekstremt begejstret for åbningen af vores nye butik i Field’s. Man kan kun åbne den første butik i et land én gang, så det er noget meget unikt for os. Men vi glæder os og tør godt love, at det bliver sjovt, siger Albert Magnusson i en pressemeddelelse.

- Da vi åbnede den første butik på Island, blev vi overvældet af hvor mange, der kom. Vi kan kun håbe på, at det samme sker her i Danmark, fortsætter han.

Store forventninger

Den ny butik, der har et areal på 700 m2, kommer til at rumme fire afdelinger, dametøj, børnetøj, lingeri og kosmetik.

Kædens hold af indretningsarkitekter har arbejdet på at skabe en helt ny fortolkning af Lindex’ designstil fra 2015, som skal lægge den nye designlinje for Lindex.

- Åbningsfestens helt store stjerne bliver butikken selv. Vi har arbejdet meget med at udvikle et helt nyt design, og vi synes, det er den flotteste af de næsten 500 butikker i Lindex-kæden, siger Loa Kristjansdottir, der har store forventninger ingen åbningen.

- Selv inden vi overhovedet har en butik, har vi fået over 15.000 følgere på de sociale medier. Så vi håber naturligvis, at det er en indikator for, at der er stor interesse for åbningen, siger hun.

Lindex blev grundlagt i 1954.

LÆS OGSÅ: Hårdt ramt modekæde giver op i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD