Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Meyers bageri - nu også med pizza

Foto: Meyers Bageri



Torsdag den 10 oktober 2013 kl. 11:06 af: Dennis Clausager - 0

To pizzabagere, økologiske råvarer og et arbejdende værksted er en del af opskriften på dagens åbning af det femte Meyers Bageri.

Normalt har en pizzabager og en traditionel dansk håndværksbager ikke så meget med hinanden at gøre. Men i madguruen Claus Meyers opskriftsbog hænger det åbenbart meget godt sammen.

Brød og gourmetpizzaer

Meyers Bageri slår i dag dørene op for endnu en butik. Denne gang på Amagerbrogade 48 på Amager, der udover det normale koncept, der kendes fra de øvrige udsalgssteder i kæden, også byder på et par italienske piazzabagere, der skal stille kræsne pizzaelskere tilfredse med såkaldte gourmetpizzaer.

Alle råvarer er fortsat økologiske, og melet er altid Nordisk, og leveres fra samarbejdspartneren Per Grupe, blandt andet via hans marker ved Mørdrupgaard. Der bages i butikken hele dagen, og udvalget byder på friskbagte ølandshvedebrød, mørkebrune rugbrød, tebirkes, Meyers kanelsnurrer, smørbagte croissanter og lækkerier med Valrhona-chokolade

Prismæssigt placerer Meyers Bageri sig i den højere ende, og ligger dermed i konkurrence med de væsentlig større konkurrenter; Lagkagehuset og Emmery's. Meyers Bageri bager alt deres brød direkte i det åben værksted i butikkerne, hvorimod konkurrenterne for størstedelens vedkommende bager deres centralt.

LÆS OGSÅ: Lagkagehuset runder butik nr. 25

Yderligere ekspansion sat på pause

Det første Meyers Bageri åbnede i Jægerborggade i København i 2010, og på trods af succes i de foregående butikker er der lige nu ikke planer om yderligere åbninger.

- Nu holder vi lige en pause, oplyser PR & Kommunikationsansvarlig Peter Warberg til detailfolk.dk.

Meyers Bageri på Amagerbrogade 48 åbner den 10. oktober 2013 kl. 7.00 med gratis smagsprøver dagen igennem.

LÆS OGSÅ: Luksusbager i modgang



Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)



Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:



Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)






Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD