Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Manden bag discount-succes fylder rundt

Foto: detailfolk.dkManden bag discount-succes fylder rundt
Tirsdag den 17 januar 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Siden dagens fødselar tiltrådte stillingen som administrerende direktør, har discountkæden åbnet mere end 150 butikker i landet.

Discountkæderne i Danmark er i hård konkurrence. Men gennem de seneste år har den norsk-ejede franchisekæde Rema 1000 alligevel formået at stable en velfungerende forretning på benene.

Som Detailfolk tidligere har bragt historier om, så har kæden blandt andet været den højst placerede repræsentant fra detailbranchen på en liste over de bedste brands og har overgået konkurrenten Netto på flere nøgletal

Nu runder en af hovedkræfterne bag et skarpt hjørne, skriver Rema 1000 i en pressemeddelelse. Det drejer sig om den administrerende direktør i Danmark, Henrik Burkal, som i dag fylder 50. Han har været på posten siden 2005, hvor discountkæden blot havde 123 danske butikker. I dag er tallet steget til 284.

Henrik Burkal er uddannet cand. merc. fra Syddansk Universitet i 1992 og har en MBA i forandringsledelse. Karrieren begyndte hos Netto og bragte ham nogle år senere til it-koncernen CCI. Her blev han i ti år, inden han kom til Rema 1000.

Udover rollen som adm. direktør er Henrik Burkal også medlem af bestyrelsen for Rema Franchise i Norge og har siden 2008 desuden været adm. direktør for Reitan Distribution. Samtidig sidder han med i et globalt panel under World Economic Forum, der arbejder med bud på fremtidens detailhandel.

LÆS OGSÅ: Nu kan Rema kalde sig Rema 10.000Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD