Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Lars Larsen er død - han blev 71 år

Foto: Jysk/pressefotoMandag den 19 august 2019 kl. 09:07 af: Redaktionen

De fleste danskere kendte ham som Dyne-Larsen. Han sov ind tidlig mandag morgen omgivet af familien.

Tidlig morgen den 19. august sov Lars Larsen . eller Købmanden, som han bedst var kendt af kollegerne i Jysk stille ind i sit hjem ved Silkeborg med den nærmeste familie ved sin side.

Han blev 71 år gammel og efterlader sin kone, Kristine, to børn og fire børnebørn. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

- Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand, siger Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far.

- Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, fortsætter han.

Inden sin død nåede Lars Larsen at opleve JYSKs 40-årsdag, som helt i hans ånd blev markeret med endnu en milepæl. 2. april klippede han således selv snoren til boligkædens første butik i Irland, der var det sidste, større marked i Europa uden en Jysk-butik.

2019 blev samtidig året, hvor Lars Larsen stolt var med til at fejre den første 40-års medarbejderjubilar i JYSK, som han grundlagde i 1979.

Købmandens livsværk fortsætter

Som grundlægger stod Lars Larsen i spidsen for JYSK indtil juni 2019, hvor han på grund af fremskreden leverkræft valgte at overdrage formandsposten for Lars Larsen Group til sin søn, Jacob Brunsborg.

Arbejdet med at sikre JYSKs fremtidige succes fortsætter som hidtil med Jan Bøgh som CEO & President i Jysk.

- Inden sin død var Lars Larsen med til at træffe beslutningen om at slå de to hidtidige dele af JYSK sammen til én organisation, siger Jan Bøgh.

- Den vigtige opgave vil jeg fortsat gå til med al min energi, så vi inden for få år står med et samlet og endnu stærkere JYSK, som helt i Købmandens ånd kan sikre et godt tilbud til vores kunder i fremtiden, siger han.

Siden JYSKs første internationale ekspansion til Tyskland i 1984 har JYSK-koncernen været opdelt i JYSK Nordic med 20 lande og Dänisches Bettenlager med syv lande. De resterende 25 lande drives af franchisepartnere.

LÆS OGSÅ: Jysk-veteran får nøglerolle efter Lars Larsens afgangFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD