Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Landsdækkende kæde indfører komplet julegave-service

Torsdag den 21 november 2019 kl. 10:19 af: Kristian Holgersen

Selv håndskrevne kort vil en landsdækkende kæde nu ordne for sine kunder. En komplet julegave-service bliver det kaldt.

At gaver bliver pakket ind af ekspedienterne i butikken er helt normalt og en bredt accepteret genvej for travle danskere i julen - også selv det let genkendelige papir kan ende med at afsløre lidt af indholdet.

Men nu forsøger Bog og idé-kæden at gå et skridt videre med et komplet julegavekoncept, som det bliver kaldt i pressemeddelelsen.

På nettet bliver kunderne tilbudt både gaveindpakning og et håndskrevet til og fra-kort. De kan efterfølgende vælge selv at afhente gaverne i kædens butikker, eller få dem leveret på en adresse mod betaling.

- Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt at handle julegaver. Men gaver er også noget personligt, så som en ekstra service håndskriver vi alle til og fra-kort, siger Nicolai L. Jørgensen. Han er E-commerce Manager i Indeks Retail, kædekontoret for Bog & idé.

Allerede et populært koncept

Konceptet blev allerede rullet ud på bog-ide.dk i september 2018. Men tilbuddet om juleindpakning med til og fra-kort er først kommet til nu.

- Da vi lancerede ’Send en gave’-konceptet sidste år, oplevede vi en eksplosiv vækst – uden at vi egentlig havde promoveret det. Det viser os, at der er et behov for en nem måde at shoppe gaver på, siger Nicolai L Jørgensen.

Bog & idé mærker en tydelig stigning i konceptets popularitet op til jul, og omkring 50 procent af de kunder, der benytter konceptet, vælger at afhente deres køb i en lokal Bog & idé-butik.

- Det gode ved at afhente gaven i en butik er, at du stadig kommer ind til byen og mærker julestemningen, men uden at skulle stresse over gaveindkøb, siger Nicolai L Jørgensen.

LÆS OGSÅ: En succesfuld julekampagne kræver handling allerede nuFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD