Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Køkkengigant: Vores franchisetagere skal være millionærer i år

- Vi oplever ikke kun stærk vækst i Danmark, siger Jens-Peter Poulsen, administrerende direktør i Kvik
Foto: Kvik/PRMandag den 25 april 2016 kl. 09:38 af: Søren Duran Duus

Kvik, der for første gang i 2015 rundede én milliard kroner i årlig omsætning, afslører ’aggressive' vækstplaner.

Det tidligere pressede køkkenselskab Kvik kommer så godt ud af 2015, at køkkenkoncernen nu vil åbne mere end 35 nye butikker i Europa.

Det afslører den store køkkenkoncern i forbindelse med sin præsentation af 2015-regnskabet. Et årsregnskab, der viser, at Kvik for første gang i 2015 rundede én milliard kroner i årlig omsætning.

Omsætningsfremgangen får køkkenkoncernen til at sætte 'nye, aggressive vækstplaner i værk':

- Vi oplever ikke kun stærk vækst i Danmark. Udlandet vokser også heftigt. Alene i Holland er omsætningen øget med 50 procent i 2015, og en lang række af vores øvrige markeder følger lige i hælene med en vækst på 30 procent, siger Jens-Peter Poulsen, administrerende direktør i Kvik.

- Vi ser absolut ingen tegn på, at fremgangen stopper her. Tværtimod planlægger vi at investere yderligere i nye køkken- og baddesign, spændende innovationer og ikke mindst åbne mere end 35 nye butikker i Europa de kommende tre år, fortæller køkkendirektøren videre.

I 2015 blev Kviks overskud efter skat 70 millioner kroner mod 45 millioner kroner i 2014. Samtidig steg omsætningen fra 928 millioner kroner i 2014 til 1,097 milliarder kroner i 2015.

LÆS OGSÅ: Hurtigtvoksende Kvik jagter ny direktør

Franchisetagere skal være millionærer

Kvik er en franchisekæde, og det er vigtigt for ledelsen og ’familiefølelsen’, at den stærke omsætning kommer alle led til gode. Derfor er direktøren også overordentlig tilfreds med, at den gennemsnitlige franchisetager i Kvik i 2015 øgede sin fortjeneste med 27 procent efter en stigning på 50 procent året før og dermed tjente næsten én million kroner.

Ifølge Jens-Peter Poulsen skal franchisetagerne blive millionærer i 2016.

Udover en større økonomisk gevinst til den enkelte franchisetager skal en stor del af firmaets overskud bruges til vækst i udlandet, kraftig investering i produktudvikling, markedsføring, it og kapacitetsudvidelser på fabrikken i Vildbjerg.

Kviks planer for 2016 er vækst i alle eksisterende butikker og i tillæg åbning af ti nye butikker. Den seneste butik åbnede 21. april i Jessheim i Norge.

LÆS OGSÅ: Ny målgruppe: Kvik jubler over udsigt til rekorderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD