Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Kendt profil bliver kædedirektør i Spar

Foto: Coop/pressefotoFredag den 2 september 2016 kl. 09:56 af: Lise Møller Schilder

Spar, Letkøb og Min Købmand har fået ny kædedirektør. Dagrofa har hentet en tung profil med mange års erfaring fra Coop.

Spar, Min Købmand og Let-Køb har ansat Niels Karstensen som ny kædedirektør. Niels Karstensen er kendt i branchen, og han har en meget stærk baggrund indenfor detailhandlen.

Den 53-årige direktør har en fortid som blandt andet salgsdirektør i Kvickly, samt kædedirektør i Fakta og Dagli’Brugsen.

- Spar, Min Købmand og Let-Køb er på en ambitiøs rejse, som kræver fuldt fokus. Dagrofa relancerede Spar i foråret 2016, og Min Købmand og Let-Køb skal i fremtiden kigges efter i sømmene, så vi derved kan støtte vores købmænd i at udnytte det potentiale, der er i disse kæder,  siger Jørgen Nielsen, direktør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb, i en pressemeddelelse.

- Jeg er derfor glad for, at kunne byde en så erfaren mand som Niels Karstensen velkommen i Dagrofa. Niels er en handlingens mand, og det er det, vi har brug for til at gennemføre de mange nye spændende tiltag i de tre kæder, fortsætter han.

Fremtidigt fokus

Niels Karstensen kommer især til at fokusere på udviklingen af Spar. Det gælder blandt andet udviklingen af Spar-kædens koncept med 121 kundeklubber – en for hver butik. Derudover skal han styrke det strategiske fokus på Min Købmand og Let-køb, således at der bliver arbejdet målrettet på vækst i alle kæder.

- Jeg har været hele min karriere i detailhandlen og kan nok betegnes som en købmand med stort K. At jeg nu får kædeansvaret for tre købmandskæder med masser af potentiale, er utroligt spændende, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Niels Karstensen i pressemeddelelsen.

Niels Karstensen tiltræder den 5. oktober 2016 og vil referere til Jørgen Nielsen, der er direktør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-køb.

LÆS OGSÅ: Dagrofa mister headhuntet direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD