Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Kendisser tabte millioner på underskuds-burgere





Onsdag den 16 maj 2018 kl. 09:45 - Kilde: Jyllands-Posten - 0

Københavnsk burgerkoncept nåede aldrig at indfri de høje ambitioner. Nu viser årsregnskabet det samlede tab sort på hvidt.

På forhånd lignede det et lovende forretningseventyr, da den kendte milliardær Lars Seier Christensen gik sammen med den tidligere tv-kok Henrik Boserup i 2015.

Målet var at gøre spisestedet Juicy Burger til en kæde med 10 butikker og en reel konkurrent til mægtige McDonald's. Men tilbage i februar trak de sig ud af foretagenet- og konceptet forsvandt derefter fra markedet.

Nu viser det sig, at det kuldsejlede burger-eventyr har kostet millioner. Det skriver Jyllands-Posten. Ifølge regnskabet for 2017 endte Juicy Burger med et underskud på 7,1 millioner kroner før skat - også selvom ejerkredsen samme år pumpede 10 millioner ind i forretningen.

Juicy Burger nåede i sin levetid aldrig op på mere end to københavnske spisesteder, som lå i Kødbyen og ved biografen Palads. Et tredje sted på Frederiksberg var længe undervejs, men nåede aldrig at åbne.

Københavnerne behøver dog ikke gå forgæves efter burgere. Gennem de seneste år har flere nye burgerkæder skudt frem og skærpet konkurrencen. Det gælder blandt andet Grillen og Jagger.

Ingen pomfritter

Henrik Boserup, der er udlært fra Søllerød Kro og har været vært på flere madprogrammer, stiftede Juicy Burger i 2014.

Den nye burgerbar vakte opsigt ved at bruge en bolle med surdej, som adskilte sig ved at have en mere sprød overflade.

- Alle i København er meget inspirerede af den amerikanske diner-stil. Juicy Burger referer så lidt som muligt til USA. Vores burger er dansk. Med danske råvarer og et dansk udtryk, har Henrik Boserup sagt til Euroman.

Samtidig nægtede han også i flere år at servere pommes frittes for sine kunder, fordi han simpelthen ikke selv kunne lide den slags oliedryppende mad.

LÆS OGSÅ: Dansk burgerkæde fordobler overskuddet

Læs hele artiklen på Jyllands-Posten


Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)



Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:



Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)






Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD