Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Coronakrisen har også ramt søgeresultaterne på Google"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Kæde med 380 butikker jubler over det bedste år nogensinde

Tirsdag den 2 juni 2020 kl. 09:38 af: Kristian Holgersen

- De store guruer inden for dansk detailhandel har i flere år erklæret vores butikstyper lukningstruet, siger butikskædens direktør.

Direktøren for den frivillige butikskæde Nærkøb finder de store ord frem, når han skal beskrive 2019, som bliver kaldt det bedste år nogensinde.

Selskabet Nærkøb A/S - der forestår kædens overordnede markedsføring - kan nemlig betale et rekordstort udbytte på over 10 millioner kroner til medlemmerne.

- Vi er en kæde bestående af selvstændige butiksejere i et markedet, der er drevet af store kapitalkæder, siger adm. direktør Jens O. Bylling Jensen i en pressemeddelelse.

- De store guruer inden for dansk detailhandel har i flere år erklæret vores butikstyper lukningstruet. Men som frivillig kæde arbejder vi med holdningen om, at hvis de andre i branchen går i én retning, så kikker vi os om efter andre veje. Så mens de store kapitalkæder kan slås der, opdyrker vi andre mere lokalt tilpassede koncepter, fortsætter han.

På et år har 58 nye butikker sluttet sig til Nærkøb - en stigning på 20 procent - så det samlede antal butikker nu er oppe på 380.

Nærkøb blev grundlagt i 2000. Kædekontoret tilrettelægger al markedsføring, aktiviteter og kampagner i tæt samarbejde med industrien og de to tilknyttede grossister Dagrofa Logistik a/s og Sügro A/S.

LÆS OGSÅ: Købmænd vil have fjernet en “ødelæggende økonomisk belastning”Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD