Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Købmænd modtager millioner på trods af Kiwi-fiasko

Foto: MenyTirsdag den 15 maj 2018 kl. 10:22 - Kilde: Business

Dagrofas ejere har tabt en del penge på grund af lukningen af Kiwi. Men der er stadig overskud og millioner at dele ud af.

KFI Erhvervsfond ejer sammen med Norgesgruppen supermarkedskoncernen Dagrofa, der står bag Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Indtil sidste år var KFI Erhvervsfond også medejer af Kiwi-butikkerne, som måtte lukke i 2017. Af det seneste regnskab for KFI Erhvervsfond fremgår det så, at den lukning har kostet fonden 251 millioner kroner. Det skriver Business.

På trods af den udgift har KFI erhvervsfond stadig formået at løfte både omsætning og resultat i forhold til 2016. Samlet set steg omsætningen med 9 procent til 426 millioner kroner i 2017. Overskuddet efter skat ender på 14 millioner kroner, hvilket er en markant forbedring fra 2016, hvor bundlinjen endte med røde tal for 42 millioner kroner.

- KFI er en fond, der stiller lejemål og finansielle ydelser til rådighed for frie, danske købmænd. Fonden udøver en del af sin virksomhed gennem datterselskaber og associerede virksomheder som f.eks. Dagrofa, som fonden ejer knap 42 pct. af, skriver Business.

Det fremgår også af regnskabet, at Fonden i 2018 har afsat 150 millioner kroner til købmændende. Det er det hidtil største beløb.

LÆS OGSÅ: Dagrofa fremviser kæmpe underskud

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD