Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Jysk hiver butikker hjem fra franchisekæder

Foto: detailfolk.dkMandag den 18 februar 2013 kl. 07:54

Der skal fart på Jysk's salg af puder og dyner i Østeuropa, og derfor vil kæden selv til at stå for sine butikker i blandt andet Rumænien og Bulgarien.

Jysk's franchisepartnere i Ukraine, Rumænien og Bulgarien har ikke udviklet sig hurtigt nok, mener kæden. Derfor vil de selv til at styre butikkerne.

Det betyder, at kæden allerede har overtaget de ti franchisebutikker, de havde i Ukraine og nu forhandler om også at overtage franchisebutikkerne i Rumænien og Bulgarien. Det skriver Jyllands-Posten. 

- Vi er egentlig godt tilfredse med de franchisetagere, som vi har rundt omkring. Mange af dem får det optimale ud af det. Men det kræver kapital at ekspandere, og nogle af dem ligger lidt tilbage i forhold til vores ønske om ekspansion. Vi er derfor blevet enige med franchisetageren, som har rettigheden til Rumænien og Bulgarien, om, at vi ikke kan være tilfredse med udviklingen i antallet af butikker, siger adm. direktør Jan Bøgh, Jysk Nordic A/ S til Jyllands-Posten og tilføjer, at deres ekspansionsniveau i disse lande, burde være højere.

Hos Jysk håber man, at blandt andet Ukraine kan være med til lede vejen ind i Rusland. Her forventer Jysk heller ikke at benytte sig af franchise-kæder, skriver avisen. 

 

LÆS OGSÅ: Jysk vil sætte fart i Østeuropa

(Jyllands-Posten)

 

 


 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD