Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Jensen's Bøfhus lancerer ny kundeklub: Vil være en af landets største

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 22 januar 2015 kl. 11:34

Ambitionerne er store for Jensen's Bøfhus' nye kundeklub.

Med den nye Club Jensen vil ejer af Jensen's Bøfhus Palle Skov skabe en af Danmarks største kundeklubber, skriver Bureaubiz.dk.

Markedføringen af den nye klub begynder i weekenden, og Palle Skov siger til netmediet, at han tror på, at kæden med 34 restauranter og 5 millioner årlige besøgende kan bygge en kundeklub med 3-500.000 medlemmer.

På kundeklubbens hjemmeside fremgår det, at klubben tilbyder sine medlemmer mulighed for at optjene point, rabat på særlige dage samt tilbud og rabatter, som andre ikke får.

Mange kundeklubber er kommet til

Igennem de senere år er mange forskellige kundeklubber skudt op i det danske detaillandskab, Loyalitetsekspert Chandra Benjamin Mostov, der er COO hos bureauet Wunderman Scandinavia, der blandt andet har været med til at udvikle Club Matas og SAS Eurobonus, har dog tidligere udtalt til detailfolk.dk, at vi snart vil se en modsatrettet tendens.

- Der er for mange, der bevidstløst kaster sig ud i at tro, at de skal bygge en kundeklub uden at have det rette fundament til at gøre det eller gør det halvhjertet, og så får de ikke noget ud af det, sagde Chandra Benjamin Mostov dengang til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Loyalitetsekspert: Kundeklubber vil gå tilbage

En nylig undersøgelse fra Shanghai Finance University, som vi også tidligere har omtalt her på detailfolk.dk, viser dog, at butikkerne kan spare penge på at vedligeholde forholdet til eksisterende kunder gennem eksempelvis en kundeklub i stedet for at lokke nye kunder til.

LÆS OGSÅ: Butikker kan spare penge på kundeklubberFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD