Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

HTH henter topchef til stilling som marketingdirektør

Torsdag den 11 august 2016 kl. 10:15 af: Lise Møller Schilder

Køkkenvirksomheden HTH har ansat en ny marketingdirektør, som kommer direkte fra et job som adm. direktør i en større dansk detailkæde. 

Den administrerende direktør i detailkæden Ønskebørn, der sælger tøj og udstyr til små børn, har valgt at tiltræde en stilling som marketingdirektør i HTH. Det skriver HTH i en pressemeddelelse. 

Det drejer sig om Palle Larsen, der er 49 år. Før sin tid i Ønskebørn, var han gennem 10 år ansat hos Boconcept – i de sidste 6 år som marketingdirektør med ansvar for global markedsføring på 60 markeder.

- Jobbet som marketingdirektør for HTH er et ønskejob for mig. Jeg skal sammen med dygtige medarbejdere udvikle og styrke HTH’s unikke brand, siger Palle Larsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- HTH er indbegrebet af høj kvalitet og flot dansk design, som er til at betale for penge. Jeg kommer med viden og erfaring fra blandt andet Boconcept, hvor fokus også var på luksus, der er til at betale. Min internationale erfaring med markedsføring i mange lande får jeg også brug for hos HTH.

I det nye job indgår Palle Larsen i direktionen med reference til administrerende direktør Rune Stephansen. Han har en baggrund som Cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Stort dansk køkkenfirma går konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD