Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

HTH advarer: Køkkenskabe kan falde ned

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 16 november 2016 kl. 06:10

En kritisk artikel har fået HTH Køkkener til at advare sine kunder mod nogle af sine køkkenskabe, der kan risikere at falde ned.

Syv kunder har allerede oplevet, at deres køkkenskabe er faldet ned. Men på trods af, at HTH Køkkener har kendt til dette problem i næsten et år, har firmaet ikke advaret sine kunder. Det skriver Berlingske Business

Efter, at avisen har gjort opmærksom på problemet, har HTH dog valgt at advare alle sine kunder på sin hjemmeside. Spørgmålet er dog, hvorfor virksomheden ikke har gjort opmærksom på det over hjemmesiden noget før, ligesom Ikea eksempelvis gør, når de finder ud af, at de har solgt varer, der potentielt kan være til fare for kunderne.

- Fordi der er en forskel. Hvis du er Ikea og har solgt mange tusind køkkener, ved du ikke, hvor de er. Det gør vi, så vi kan designe en operation, der er mere effektiv, forklarer administrerende direktør i HTH, Rune Stephansen, som forklaring på, at HTH havde planer om at sende et brev direkte til de kunder, som har fået skabene sat op. 

Nu har HTH så alligevel valgt at advare sine kunder via sin hjemmeside. HTH vurderer, at skabene sidder i 22.000 køkkener. 

Skabet, der potentielt kan falde ned har en bredde på 70-100 cm. Det er monteret med et specielt ophængningsbeslag med navnet K21. Beslaget er brugt over en 14-årig periode – fra 2002-2016.

LÆS OGSÅ: HTH henter topchef til stilling som marketingdirektørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD