Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Her er vinderne af detailpriserne 2014

Pandora, Joe & The Juice og Magasin vandt henholdsvis Berlingskes Detailhandelspris, Retail Entrepreneurship Prisen og MMM-prisen torsdag aften.
Foto: Detail-forumVinderne er:

MMM Prisen
- Magasin

Retail Entrepreneurship Prisen
- Joe & The Juice

Berlingskes Detailhandelspris
- Pandora

Torsdag den 20 marts 2014 kl. 22:50 af: Freja Thorbech - 0

Tre detailvirksomheder blev torsdag kåret for hhv. deres betydning for detail, deres entreprenørånd og deres evner inden for marketing.

Det var tre prestigefyldte priser, der fandt nye ejermænd ved en prisuddeling på Børsen i København torsdag aften.

Det er Detail-forum, der uddeler priserne til de detailprofiler eller virksomheder, der har gjort sig fortjent til dem i årets løb.

Pandora kunne glæde sig over at modtage Berlingskes Detailhandelspris, som smykkegiganten løb med foran H&M og Coop, der også var nomineret. Prisen uddeles i et samarbejde mellem Berlingske Media og Detail-forum og gives til en aktør i detailhandelen, som er brændt igennem inden for marketing og annoncering i forhold til at skabe trafik, salg og loyalitet. Pandora fik prisen for sin julekampagne fra sidste år, hvor smykkegiganten satte fokus på de kvindelige værdier. Det resulterede i massiv pressedækning og en stigning i salget.

- I har givet charmsarmbåndet en ny identitet. Kampagnen er fremragende på alle platforme, lød noget af begrundelsen fra erhvervsredaktør på Berlingske, Linda Overgaard, der uddelte prisen og havde siddet med i priskomitéen.

Juicekæde vandt for anderledes oplevelse

Også hos Joe & The Juice var der grund til glæde. Her kunne stifter Kasper Basse tage Retail Entrepreneurship Prisen med sig hjem. Prisen gives til en aktør, der ser eller skaber en stærk niche, som tilfører detailhandelen noget nyt eller på anden vis rykker i markedet. Joe & the Juice vandt foran Johan Bülow og Sport 24.

- I fornyer med en oplevelse ud over det fysiske produkt. Fart, glæde og 'the human touch' giver den unikke oplevelse, sagde marketing director i Steen og Strøm, Claus Tüchsen, blandt andet om juicekædens sejr, da han uddelte prisen.

Og hos Joe & The Juice var man glad for prisen.

- Det er en anerkendelse af, at vi er lykkedes med at lave en anderledes retailoplevelse. Det knokler vi også meget for, skulle jeg hilse, så det er meget rart, at det ikke kun er os, der synes det, sagde Kasper Basse til detailfolk.dk umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

En holdindsats førte til sejr

Aftenens sidste og mest prestigefyldte pris var MMM-prisen, der gives til en person eller virksomhed, der på særlig vis har haft betydning for detail- og/eller engroshandelen i Danmark. Den løb Magasin med foran Slagter Lund og Lagkagehuset. Og det var en rørt topchef Peter King, der kunne modtage den ikoniske vandrefalk fra sidste års vinder IKEA-topchef Dennis Balslev.

- Det er dejligt for mit hold, ikke bare dem, der er her i dag, men for alle Magasins medarbejdere. De har alle arbejdet hårdt, og det her er den bedste anerkendelse, man kan få, sagde Peter King til detailfolk.dk efter prisoverrækkelsen.

Og Magasin fortjente prisen, mente den priskomitéen, der havde udpeget stormagasinet som vinder.

- Selvom danskerne bruger færre penge, har I formået at skabe vækst i både omsætning og indtjening. i 2012/13 skabte i vækst i alle de kategorier i opererer i, og I kunne præsentere det bedste resultat i Magasins lange historie. I har på alle måder udviklet jer til moderne stormagasin, lød det blandt andet fra Dennis Balslev, da han gav prisen videre.

Se her, hvem der vandt priserne sidste år.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af de danske detailpriserFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD