Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Her er Flying Tigers nye topchef

Foto: Tiger/PRFredag den 2 juni 2017 kl. 08:53

Endelig har Flying Tiger fundet en ny adm. direktør. Hun har stor erfaring fra detailbranchen både i Danmark og udlandet.

Den nye administrerende direktør for Flying Tiger bliver Berlingske Medias administrerende direktør, Mette Maix. Det skriver Børsen.

Mette Maix starter den 1. august hos butikskæden Flying Tiger Copenhagen. Hun har tidligere haft topstillinger i detailbranchen som kædedirektør for SuperBrugsen, marketingdirektør for Tesco i Slovakiet, og senest direktør for Føtex fra 2012 til 2016. I februar 2016 rykkede hun til Berlingske Media som administrerende direktør for koncernen, som hun nu forlader til fordel for Flying Tiger efter godt halvandet år.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af den fantastiske rejse, som Flying Tiger er på. Det drejer sig nu for mig om at komme ind i virksomheden og lære den at kende, siger Mette Maix til Børsen.

Hun har dog ikke tænkt sig at afsløre, hvilke tiltag hun gerne ser indført i butikskæden, der har døjet med manglende vækst i mange af sine butikker.

- Det har jeg ikke tænkt mig at fortælle ret meget om lige nu, som i ingenting, fordi de hypoteser og de ting, som jeg har set og tænker, dem skal jeg først ind og snakke med virksomheden om og høre fra dem og på den måde forstå, hvad der er mest rigtigt, siger Mette Maix.

Flying Tiger Copenhagens daværende administrerende direktør, Xavier Vidal, forlod posten i januar i år efter kun to år.

LÆS OGSÅ: Flere direktører er stoppet hos Flying TigerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD