Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Eleven bag årets bedste fagprøve forstår at tjene penge

Eleverne bag årets tre bedste fagprøvet.
Eleven bag årets bedste fagprøve forstår at tjene penge

 - Jeg er glad, og jeg er virkelig stolt, siger Louis James Hogg (billedet), som vandt prisen for bedste fagprøve.

- Prisen viser, at jeg har nogle kompetencer og kan udføre opgaver på et højere niveau, end jeg havde gået og troet, fortsætter han.

Tirsdag den 22 september 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

De bedste fagprøver inden for detailhandel er igen blevet kåret. Alle eleverne i top tre kommer fra samme skole.

Igen i år har Dansk Erhverv og HK Handel kåret de allerbedste fagprøver inden for detailhandel.

Førstepladsen og en præmie på 25.000 kroner gik denne gang til Louis James Hogg. Han er udlært hos Firtal A/S, som er en sammenslutning af netbutikker ejet af Matas. Tiden på skolebænken blev brugt på Aarhus Business College med linjen Digital Handel.

- Louis James Hogg har med sin fagprøve lavet en imponerende samlet præstation med afsæt i en flot analyse, solid anvendelse af data og teori samt udvist en høj reflektionsgrad, skriver Dansk Erhverv i pressemeddelelse og fortsætter:

- Louis har vist en stærk forståelse for noget af det vigtigste i detailhandelen - at forstå sine marginer og at tjene penge. Priskomiteen fandt det endvidere imponerende, at Louis har udviklet en metode, der på flot vis kan indgå i virksomhedens fremtidige arbejdsgange.

Helt konkret har fagprøven fokus på netbutikken Jala Helsekost og optimereing af priser i forhold til sammenligningstjenesten Pricerunner. Indsatsen fra Louis James Hogg gjorde, at salget af udvalgte varer steg med omkring 23 procent

Bæredygtighed og sociale medier

Årets næstbedste fagprøve stod Trine Balle Thaysen for. Som udlært fra Paustian i Aarhus har hun arbejdet med salg af fem bæredygtige brands.

- Komitéen fandt det særligt flot at Trine i sin fagprøve anvender mange greb til at fremme salget af de udvalgte brands, herunder at indsamle og anvende data fra kunder, optimere sortimentet og salgspladsen samtidig med, at hun har planlagt og gennemført eksterne og interne konkurrencer, både på sociale medier og i butikken, skriver Dansk Erhverv.

På tredjepladsen finder vi Christina Weybøl Techt, der er udlært fra Matas i Kastrup. Hun bliver rost for at mestre salg og markedsføring på både de sociale medier og i butikken.

- Christina har igennem sit arbejde med den danske, veganske hudplejeserie Ecooking på flot og kreativ vis fået skabt et salg lang over det forventede mål blandt andet ved at planlægge en “maske”-kundeaften og welnessaften, fremgår det af begrundelsen.

Med anden- og tredjepladsen følger præmier på henholdsvis 20.000 og 15.000 kroner.

Kommer fra samme skole

Alle tre elever har gennemført den teoretiske del af deres uddannelse på Aarhus Business College, og det glæder naturligvis skolens uddannelsesdirektør.

- Det siger noget om, at standarden på vores uddannelser og fagprøver ligger helt i top. De tre vindere repræsenterer tre forskellige områder inden for detail, og jeg er stolt på både elevers og undervisernes vegne, siger Rasmus Gundelach.

Han fremhæver, at Louis James Hogg er blandt de første elever på linjen Digital Handel.

- Det er fedt, at en elev fra en helt ny detailuddannelse vinder 1.pladsen. Men selv om han er digital handelselev har han også vundet på helt gammeldags godt købmandskab, fordi han forstår at tjene penge, siger Rasmus Gundelach.

LÆS OGSÅ: Elever sender omsætningen gennem taget i lille specialbutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD