Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

De Samvirkende Købmænd har fået ny formand

Fredag den 15 marts 2019 kl. 08:38 af: Lise Møller Schilder

Købmand, advokat og landmand. Den nye formand for De Samvirkende Købmænd er en mand med mange kasketter.

Den nye formand for De samvirkende Købmænd er blevet Erik Løvbjerg, 63 år. Det skriver De samvirkende Købmænd i en pressemeddelelse.

Han afløser købmand Lisbeth Dalgaard, som har været formand for brancheorganisationen de seneste 10 år. Hun fratrådte i slutningen af 2018, fordi hun var blevet valgt som formand for Dansk Arbejdsgiverforening.

Landmand, advokat og købmand

Administrerende direktør for de Samvirkende Købmænd, John Wagner, glæder sig over, at der står en enig bestyrelse med repræsentanter for alle købmændene bag valget.

- Erik Løvbjerg har tidligere være medlem af DSK’s bestyrelse i 10 år og som uddannet advokat, gårdejer og mange års erfaring i den familieejede købmandskæde Løvbjerg vil han på bedste vis kunne tegne DSK som en slagkraftig brancheorganisation, som passer godt på de danske købmænd, siger han.

Driver landbrug med far

Erik Løvbjerg, 63 år, er medejer af Løvbjerg-koncernen med Jesper Due som adm. direktør siden 2014. Han driver tillige sammen med sin 93-årige far, Carsten Løvbjerg, et større landbrug ved Horsens.

- Jeg ser det som en af mine hovedarbejdsopgaver at udvikle det gode samarbejde mellem DSK og købmændenes kæder og grossister på hele fødevareområdet og alle aspekter af de erhvervspolitiske rammevilkår, der kan forbedre og forenkle hverdagen for købmændene, siger Erik Løvbjerg.

Løvbjerg-familien havde i 10 år et samarbejde med Rema 1000. Men deres andel er i dag solgt fra til Rema 1000 i Norge. I dag driver familien Løvbjerg-supermarkederne. Senest har kæden åbnet butikker i Aabenraa og Fredericia, og kæden består i dag af 15 butikker med en samlet omsætning på godt en milliard kroner.

Medlemskredsen i De Samvirkende Købmænd omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nær- og conveniencebutikker. 

LÆS OGSÅ: Formanden for De Samvirkende Købmænd stopperFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD